BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

lördag 19 mars 2011

rösta fram min klänning jag ska ha

Rösta!!!!!!!!!!!! vilken av dom här 2 klänningarna tycker ni att jag ska ha den kvällen vi ska ut och slå klackarna i taket, då vi ska fira att Jörgen slipper sin boja helt!!!


nr 1


Eller nr 2
Så säg vad ni tycker ???
Båda har jag gjort själv;)

Go kväll alla kära läsare;)
I dag har vi hjälpt Jenny! Nu ska vi laga lite mat så blir det lite lördags mys med massa massa godis;) fy fasen vad gott!!!
Till middag blir det potatis gratäng och kött med hemma gjord bea;) toppen löradg!


Patrik får lite mat efter en hel dag ut;)


Ååå en annan är ju inte fullt normal inte!!

Fy fasen vad dålig hy jag fått
Har jävla piss puder så kanske därför!
Måste köpa ett nytt och där med basta! ville inte ha dåligare en vanligt!

ha en toppen lördag!

morgonen för oss

Damsugi och puppi hjälpte till;)

 Nu har han somnat och jag ska dra i mig lite lunch, för Jörgen blir det frukost;)
Sen in väntar vi ett flytt lass och hans syster som ska flytta upp hit i dag;)
Så fullrulle och jag skulle vilja ha ett glas röd vin i kväll med grillad mat , fy farooo vad göttans det hade varit eller en kall bira ba med grillat! Det var länge sen det;)

Titta så duktig han är;)lunchen grönsaksoppa ;)

Plasttuttar och nollåtta

       TYCKER OCH TÄNKER............                                                                                              Till en ny stad inte! Det är en bra ny start så klart men i sånna här små  hålor så blir man dömd gansk fort! jag vart det mycket pga att jag kom från stockholm har sillisar och har min bakgrund! 
Då var jag ju totalt dum i huvet ! Tills man fick lära känna mig! Efter att vissa fick lära känna mig så fick jag höra MÅMGA GÅNGER att fan Louise trodde du var värsta stroppan och dum i huvet typ men det är du ju inte du e ju hur snäll som helst! Ja så dömd innan man kände mig kan jag lova jag vart!
Menar mina hjärn celler måste ju försvunnit när jag förstora brösten ju????så helt plötsligt vart jag en jävla bimbo som inte fatta ett skit! Ööööööööö ni hör ju hur jävla löjligt det låter! Sen var man en jävla nollåtta som skulle komma och erövra BOCKARNA PÅ BOCKARNA!!!!!! Men hallå jag skiter väll fullstänindigt i dom! Ja men så är det väll på alla små ställen att man blir dömd för fort! Och bara för jag har haft ett trassligt och trasig bakgrund ja då var jag ju inte vatten värld för många iaf! Nu vet jag vilka som är mina vänner och dom känner mig! Det räcker för mig dom andra är bara att skita i , att bry sig i vad andra tycker eller tänker är bara slöseri med tid!
Har några få vänner kvar MEN dom är bra vänner och inte en massa jävla ytliga som jag blir osams med varje kvart och snackar sen skit om! Så heldra har jag det så ;)


SÅ DET ÄR INTE LÄTT ATT KOMMA SOM NY !


DUM I HUVET????

SNÄLL, SMART OCH EN RIKTIGT BRA TJEJ????

LÄGG NER VI LEVER PÅ 2011 TALET!!