BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

onsdag 13 juni 2012

liten sjukling hemma

I dag , han har hostat som bara den och i morse hade han feber så jag fick säga till jobbet jag inte kunde komma , och i morgon jobbar jag natt så då kan jörgen ta han på eftermiddagen!! Så massa mys med min lilla troll unge i dag , ska ringa hc och kolla upp han hosta med<3


Var ju barn vakt i går och kände att va fan neee jag vill inte bo kvar i igge nå mer, det finns verkligen jätte fina lägenheter i stan med ute plats stor balkong osv , med inne gård med grill plats osv , super fint var det , desutom så har patrik sin kusin , nova , nea osv inne i stan och jag och jörgen har mer jobb där inne , vilket skulle hjälpa oss mycket. Sen är det så att allt är närmare där inne och att sitta här i igge är ingen höjdare , man blir ganska låst och jag vill kunna träffa min  syster när man vill,saknar henne jätte mycket och vill kunna träffa henne när jag vill och kan byta gym och allt till det bättre där inne , så hittar vi det som passa oss och patrik där inne så är det dags att flytta, gud vilken fri het , här känner man sig mer en instängd, och om vi kan även få jobba mer , så varför inte??!! Det jag kommer sakna är ju själv klart dom som bor kvar här i igge men det är en kvart för dom eller vi att ta oss till varandra så det är liksom lungt;) Men iaf så var vi i  går och kika lite på en och jävlar i mig vilket läge och lägenhet, aaa får vi den då blir det flytt på en gång:)


Nu ska jag mysa med min son så vi hörs sen puss



i natt fick patrik sova inne hos oss, mys , han hosta så mycket så vart liksom orolig<3


min sommar

Blir mycket jobb och massa jobb , och den lilla lediga tiden man har kommer jag försöka att umgås med min son och även ska jag ner till stockholm och träffa min barndoms kamrat , smat min mormor hade jag tänkt!!! Så att försöka klämma in det me . Sen är det lite små resor som ska klämmas in, som göteborg , norge, uppsala osv , allt så jörgen kan spela golf, i går fick jag byta passa så jörgen ska kunna spela golf i slutet på månaden osv. Visst inga problem, men all min lilla lediga tid jag kommer ha i sommar tänker jag inte bara spendera på golf! Han får spela hur mycket han vill det skiter jag i men att jag varge tillfälle ska med på tävlingar eller rätta mig efter han schema , neee jag har även ett liv och ska få in lite lite av mitt med iaf:) Men iaf , nu kan jag varken följa med till sommar land eller gå på hudik kallaset för jag fick byta pass så det ska passa in för hans tävlingar så det kan ju kännas lite trisst men jag vill han ska sattsa på sin golf så det är värt det fast det suger i bland hahah;) Men iaf en resa till stockholm träffa hanna osv och betala in på mitt körkort , så är jag super glad :) Och få träffa och göra nå kul med min underbara son<3 Tyvär blir det mycket jobb men jävlar bra för kontot!!! Urtan pengar så kan han varken spela golf och jag kan inte ta körkort , så man måste helt enkelt!!!


I helgen jobbar jag ju natt osv , så jörgen får ta med sig patrik till sin vän, men det tror jag bara är bra för dom så, och faktist skönt för en annan att jag kan jobba på då och sen sova ut på morgonen efter ett natt pass!! 
Nu ska jag hämta min lille plutt och åka in till syster passa milo tills Fredrik kommer och jörgen ska träna golf. i morgon blir det jobb och fre ska man till gyn och kolla vad fan som är totalt fel!!! Sen natt jobb då:) Så ha  en toppen dag i solen puss hej<3