BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

torsdag 3 mars 2011

mammor

Godmorgon alla mammer:)
Antar att dom flesta mammorna är upp nu.V i är uppe och tittar på barnprogram iaf:)Gick upp tjogo över sex! toppen vad pigg jag är!!


I dag känns det lite bättre en i går iaf vilket känns skit skönt faktist! ont i huvet har jag och så men hoppas på att det går över snart! Älskling hadde feber i går kväll så hoppas det är borta nu! Men förkylningen ligger kvar!


I dag e det fredag ju och jag ska inte göra nå specielt, lär ju tvätta typ . har inte så mycke ork men annars händer det väll inte så mycket . bara vänta på att bli helt frisk nu så man kan ta nya tag!


Vi kanske skulle ha åkt till stockholm på måndag . men nu vet jag inte hur det blir, i så fall hade jag nog stannat hos mamma min nån dag om vi ändå skulle dit! Skulle behöva bara få vara nån dag ! utan att behöva göra en massa måsten hela tiden! vara barnfri nån dag;) och slappa satan! men nu vet jag inte hur det blir. Åter står att se, annars får jag åka ner snart iaf!





Nu blir det lite kaffe och hoppas huvevärken vill ge sig! vi hörs;)

Det vart bak!! bakade världens goaste bröd;) jooo det vart fraller, mummsi vart det! jag käka 2 st rakt av ;)

SÅ HÄR SKULLE DOM SE UT 

OCH SÅ HÄR VART DOM

FET GOTT

GO FISEN LÅG OCH JODDLA SÅ LÄNGE

MYSIGT <3

NE NU GOTT FOLK SKA JAG LÄGGA MIG OCH JÄSA SÅ VI HÖRS OCH HOPPAS PÅ EN TOPPEN DAG I MORN;)
JÖRGEN HÄLSAR HEJ HAHAHAH;)

shlappiiiii

ska jag el ska jag inte???

Det är frågan!!! alltså baka nått gott bröd el inte!! Vart sjukt sugen på nå gott bröd med ost och drika lite te;) fasen vad gött men orkar jag?? Känner mig hel konstig och inte alls nå vidare ju! Men det går fasen mot ljusare tider!!


Familjen Tränk och Almquist just nu!!!






Men tummen upp iaf;)

Ne men hörrni jag vill äta nå gott nu ju!!! ja så känns det samtidigt som om jag fan gått upp fett i vikt bara för jag inte tränat dom här dagarn! ja jag vet att jag säkert inte gjort det men jag känner mig fan SLAPPIIIII!!!!!!!!!!! Behöver min träning för att må bra!

vi hörs;)

om det nu finns en

Gud.så kan han vell göra så att vi blir friska och får må bra!!! Men det är konstanterat för länge sen att det finns ingen så kallad gud!! nopp man får stå ut helt enkelt och hoppas på att det blir bättre snart!


Dom ringde från ett jobb i dag och det verkar som om jag kommer att få jobba snart på ett äldreboende i stället för på mitt gamla jobb! men det e ju lika bra det så klart. så ska höra av mig nästa vecka ang hur jag kan jobba och så! med tanke på jörgens skola och jag e mamma ledig! men tror det kan bli mycke jobb faktist! så ska ringa nästa vecka och bestämma när och så:)


Ja nu fick jörgen med jobb tydligen så ja nu vet jag inte hur jag ska göra!!!?? ehh det löser sig men båda kan inte vara borta samtidigt iaf just nu!


ne nu vill jag bara må bra!

Godmorgon. tung i huvet och orkeslös är jag i dag fy fan orkar inte vara dålig!
Jörgen e totalt paj! tokförkyld kan knapt andas ju! lilleman mår bättre iaf:)


Fan vill bara må bra nu. är ju kanon väder och allt ju! vart ju sjukskriven nu när jag vart opererad så då hadde ju jörgen turen att han fick vara hemma med oss pga att jag inte kan göra så mycke med benet men i stället då så vart han jätte sjuk:(



lille man när han sov :)

älskling hade tagit kort när jag sov!


benet nu!

Ja det e inge kul liksom längre! så här ser benet ut nu iaf! snart blir det bra!
Jörgen kom upp nyss och spyddde stackarn!
Ja så jag får försöka göra så gott jag kan i dag. mår inge bra jag heller men mår bättre en jörgen iaf!


Nu ska lillen få mat vi hörs snart! hoppas jag slipper spy bara. men känns inte långt i från!