BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

torsdag 28 april 2011

Ååå nu då

På dagen , suttit lite i solen, sen började nästan bli lite kallt så hem käka lunch och sen i väg i gen ett tag ;) Snart blir det middag, har gjort korv gryta med rot grönsaker så det blir göttans! Tänkte väll klämma in lite träning i kväll;) skulle behövas , tycker det dallrar både här och där just nu!!INTE OK!


Känner liksom för att göra nått mysigt!! Men vad då??
Nooo fantasy!

Ne nu måste jag ta han om min galna Patrik som ska klättra överalt<3 
puss hej
det här måste ju firas med lite kärlek

Blir ju så glad att jag hoppar ur brallorna snart;)
Tänk att man blir så  glad av att man ska få jobba;)
Japp då kan man få ordning på det mesta! Nu är man ganska trött på att bara gå hemma faktist!! så jobb kommer ju göra att man får en nbra rutin och en bra ekonomi så kan man ju göra allt det där man vill;) Toppen känner jag direkt;) Så nu är jag så glad att jag vet inte vad jag ska ta vägen så jag tror att detta måste firas med lite kärlek el vad tror ni!! hahhaha;)Kropps bilder
Hög gravid för ca 8 månader sen...
Patrik föddes 8 september

Här har jag börjat träna, så detta är februari/mars


Träning i mars


Och detta är nu!!

Är ju tyvär inte så stor skillnad!!
Har inte blivit så mycke träning som jag velat, har ju där i mellan opererats 3 gånger och haft fullt upp med lille man, så har inte blivit så mycket träning! Sen ska jag ju erkänna att fan vad jag är svag för gooo saker!! Har blivit lite bättre nu men måste ge fan i dom helt enkelt HELT nu!! Så nästa gång jag lägger upp bilder måste vi se resultat!!
Puss och kram vi hörs sen;)