BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

torsdag 15 september 2011

äntligen

Har jag kommit in i pubertetern!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja jag fick ju aldrig några bubbisar så då fick jag göra dom i stället!!! Och nu ska jag fixa ett nytt besök och kolla upp felet på dom! har skrivit om det förr så ni vet ju att dom knasar och inte är riktigt som dom ska , så är det nått fel så blir det nya och jag får ett bättre pris eftersom det är på en samma klinik! Men är det trasigt inplantatet så blir det änu billigare! Jippi!!!!!!! Men så billigt blir det inte! vem fasen kan hosta upp en 20??  nej inte jag iaf. men moste det bytas vilket det troligt vist moste så MOSTE JAG JU LÖSA DET SÅ KLART!

MEN DET VAR INTE DÄRFFÖR JAG SKREV ÄNTLIGEN! hahaha utan det var för att på måndag kommer dom och tapetserar hemma;) sååå skönt!

Puss hej vi hörs;)

Helllooooooooooo

Var ju liksom ett tag sen som sagt, inte hunnit inte kunnat!!
Men nu är jag här! Livet rullar på , lille man vart nyss fyllda 1 år, så himla stor kille;) Börjat skolas in på dagis men redan efter första dagen så vart han TOKFÖRKYLD OCH HAR FEBER SEN 2 DAGAR TILLBAKA!! Inte kul, men på måndag skolar vi in i gen;) Då ska dom fotas med så då ska vi medbaksen se till att lillefisen mår prima!

Själv har jag tyvär inte fått så mycket jobb denna månad, men i dag vart det jobb och i morn och lite timmar denna månad iaf! Hoppas sååååklart på mer men , fullt upp har man endå:...

Så i dag får lille man och pappa hans leka och vara hemma och mysa, jag är inte alls avis hahaha neee då kan mysa med dom sen när jag kommer hem, skönt att få jobba faktist;)

Vad har annars hänt?? Joo pappa min var upp och hälsa på i några dagar, mycket trevligt, fira Patrik och så, Patrik fick en ny bilbarnstol och regnkläder och gummistövlar och leksaker av morfar<3 Sen har han fått kläder ,leksaker och massa fint av faster, moster, kusin farmor med flera........ <3 tusen tack alla;)

Trist väder, och jag längatar tills vi drar till IKEA, vill göra lite i ordning hemma nu tack! JAAAA vi väntar fortfarande på nya tapeter, tar en jävla tid för dom!!

Men hörrni ha en mysig dag jag har inte tid längre puss hej vi hörs<3