BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

söndag 3 juni 2012

bigbrother

Kväll blir det för mig:)
Just av smakat den goda rätten jag skrev om tidigare, vart mycket gott , killarna käka som bara attans:) Även dragit i mig mörk choklad:) Har ju även hört bra rykten om mörk choklad hahah, japp man ska ju liksom som tjej tända till lite mer av det och ja det kan man ju hålla med om och sen är ja ju en choklad älskare så:) Tur mörk choklad är lite bättre;)

Ja Vem hoppas ni vinner då??? jag hoppas ju själv klart att Hanna vinner hela skiten ,mest äkta och städ damp, så varför inte, 2 barn hemma inte så gott ställt och hon har TAGIT MYCKET SKIT DÄR INNE!! Dom andra 2 som är kvar tycker jag inte ska vinna , joo visst Annica är en super söt , snygg tjej men tyvär mest naiva jag sett förr , helt sjukt... Hon är ju dummareen Marcelo , med tanke på att hon bara tar och tar allt han gör , och med tanke det man fick se i går , så tog det fan priset! fattar hon inte att hon kommer få VEM HON VILL så fort hon kommer ut!! hon är super snygg ju! 
Amandus och Cammilla är ju bara för himla sött, aldrig trodde jag hon skulle känna så för han , men jag diggar det som fan , kul för dom:) Men jag tycker inte han är värld att vinna , han verkar inte helt äkta ! Så ja hanna låt henne vinna i kväll:) Hoppas verkligen Roddny inte är falsk mot henne , men eehh skit samma hon kommer med fatta när hon kommer ut att hon är en grym tjej och få mer en som roddny:)
Så det ska bli sjukt spännande!!


Annars har jag haft Lina på besök en stund och nu glor jag och Patrik på barnprogram innan det blir sova för han!           DEN HÄR MÄNNISKAN HAR JAG INTE MYCKET ATT SÄGA OM 


                                                           HAHAHAHAHAHDOM HÄR SPYR MAN JU PÅ 
AAA EL HAN!!
HEJ HOPP


sluta regna nu och ta tillbaka solen <3


ett NYTTIGT TIPS FRÅN MIG , TA SOLROS KÄNNOR , ROSTA I UNGNEN MED LITE AV DEN NYTTIGA OLJAN SOM DU HAR HEMMA, TA OCH SALTA DOM LITE MED DET SALTET DU VILL OCH IN I UNGENEN LÅT DOM FÅ LITE FÄRG! SUPER GOTT :)

lchf http://www.bigbrother.se/

God dagens:) I går vart en mysig kväll med grabbarna mina, var ju helt slut efter allt jobb så ögonen gick i kors:) 
I dag fick jag sova till halv elva så man känner sig lite piggare, sööönt sönt;) Sen vart det fullrulle och nu sover lille tått<3 Inge väder för att vara ute dirket , Så blir träning i dag,  och fixa lite annat! 


Till middag blir det LCHF middag, kassler med chili grädde, in i ungen så är det klart sen:) Till det blir det färsk broccoli och en härlig sommar sallad!


Efter rätt  / kvälls tugg till film mörk choklad , smält med jordgubbar , samt nätmellon!!! JAmI...


TräniINIngen min ska inne hålla : crossen 20 min , mage 3 gånger 35..
triseps 3 olika övninga, och 3 repitioner på varge övning .så 15 gånger 3 på varge!! lika så på biceps.SANT


MORGON MYS MED BÄSTA <3

HÖR SEN , ANTARA ALLA ÄR LADDADE FÖR BIG BROTHER I KVÄLL :)