BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

onsdag 19 oktober 2011

är totlat slut

Efter att varit vaken ett dygn och jobbat och en har jag inteb slutat! Slutar22 i kväll och klev på 22 i går kväll. Inte sovit en blund och hjärnan går på högvarv, ont i pallet och är almänt bajs trött! Skulle kunna göra mycket bara för att få komma hem och sova nu! Men snart så;) Säger bara att jobba 24 timmar vaken natt lär jag inte göra nå mer, okey om man slutar på morgonen som man brukar göra men inte fortsätta jobba till nästa kväll ne mår nog ingen bra av. Men tur man har så bra jobb och bra arbetskamrater så det funkar!

I går innan jobbet så var jag på gymet på morgonen , fan vad skönt det känns att ha börjat i gen;) så har en jävuls tränings värk i magen i dag!! Men det är bara skönt! för känner jag inte att jag tränat då känns det inte som jag gjort ett skit på gymet så det får gärna kännas;) så det känns bra band upp mig på ett halvår nu i gen så nu är det bara att tuta och köra;) Så i morgon NÄR JAG SOVIT UT så blir det gymet;)

Ja vad händer annars?? Jo vars patrik växer och gror och är full fart på och jag  känner mig som en trött gamal iller på hjul! men annars är det toppen;) Dags för körkortet nu, plugga och jobba och vara mamma och träna och bygga upp mig själv i gen;) fan vad bra det kommer bli! Kan ju erkänna att fan vad trött jag varit mellan åt men hoppas det vänder nu när jag ska börja träna i gen;)

Var till syster en sväng i går innan jobb, mysigt , vi ses för sällan!!! Men vi ska åka tillsammans till mamma snart i stockholm så det ska bli sketa kul, länge sen vi umgicks och jag har aldrig åkt i väg utan patrik så det är nog dags för mig att göra det jag med och åka och bara vara lite!! ser farm i mot det iaf ,men kommer sakna mina killar snabbt<3

ÅÅÅå vet ni vad jag gjorde i dag hihiii beställde ett par så jävlar snygga skor och en tröja!! ska lägga upp bild sen så ska ni få se! tycker jag var värld det kan jag lova! fasen vad kul det är med skor eller hur?? hahah


Ne men hörrni puss och kram vi hörs snart jag kommer soman på vägen ut från jobbet i dag SÅ VI HÖRS;)