BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

onsdag 25 juli 2012

kväll

mummsar jordgubbar efter att ha satt i lite lös hår, jävlar vilken skillnad de e på hår och hår, förr har jag haft nå jädra billigare verijant! Nu har ett bättre kvalite hår " men dock betala mindre för de me" för jag fick det billigt på tradera!toppen:)Och just nu så har jag bara satt i 60 st och redan mycket tjokare , , annars har jag haft i närmare 200 st , men nu villa jag bara göra håret lite tjokare , så:) Men har 20 kvar som ska i men orkar inge mer i kväll, så:) snart sussa, upp bajs tidigt i morn!! Fre ska jag vara barn fri på eftermiddagen så då ska jag njuta lite av att vara ledig! s¨å stå ut sista passet i morgon, tjohhoo:)

Jag är sjukt lik en upp stoppad julgris' just nu!! Magen är stor ich själv är man plufsig !! I morse drog jag i mig gröt med mina frön i så lunch med fisk och blomkål ! Så ny ska jag förhoppningsvis få i gång allt!! Sen är det ju inte bättre av att man är trött som fan och inte hunnit gymat! I dag lär jag inte heller hinna om Jörgen ska fisk när ja slutat ! Men hoppas jag kan få vila en sväng iaf , man blir ju helt knäpp när man är så här trött ! Ååå skönt liksom Jörgen åker på lördag i stället så då blir det kanske syndsvall och kanske tar och träffar brudarna en sväng ?! Iaf så har man inte alla hästar i stallet i dag ;) puss

Trött

Som satan!! Lille man vakna i natt i gen , upp vid fem tiden, nu jobb och helt slut! I morn dubbel pass ! Men sen är ja ledig ! Hoppas jag får vila en timme när jag kommer hem;) helgen kommer bli lungn och det känns så skönt! Vara med lille man och hitta på nå bus:) kolla biljetter till Stockholm och försöka se så jag kan åka på söndag när killen kommer hem:) skönt och träffa sina vänner och hitta på nå kul:) har ju inte varit så ltjo denna sommar så man uppskattar ju liksom dom dagarna man verkligen kan!!