BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

fredag 6 juli 2012

lördags morgon mys

Med mitt lilla troll:) Jag är förvånad över hur lungn han varit dom här 2 dagarna om jag jämför hur han brukar vara!! Nu på morgonen suttit och kollat barnprogram , lika så i går kväll!
Iaf i går tog vi oss morgon promenad en längre bit , sen drog vi in till stan och kolla lite , hade mys jag och lille man:) Sen träffa jag på granne Frida och där var min söta vän Linda som var hundra år sen man träffa , så jag stanna där och surra lite med brudarna och barnen fick leka, så himla kul att få träffa gamla vänner! I dag ska vi även ses alla så det ska bli kul:) 


Sambon är ju och tävlar i golf och det verkar gå bra för han ,han är vidare i final just nu som är på söndag , så är super kul för han, så jag hoppas verkligen han klarar finalen på söndag och vinner hela skiten:) Nu närt han tagit sig så här långt så hoppas jag han tar det där sista steget med och vinner:) Så vi hejjar här hemma jag och patrik!!!
I går var han och massa golfare till powermeet och glutta, så hoppas dom hade kul:) Syster och compani drog ju med dit i går alla!!! Suger ju som sagt lite att man inte kunde följa med så klart! Känns som denna sommar kommer bara gå åt att jobba och anpassa sig efter andra , så med andra ord ingen ledig het el roligheter!! Men men  det löser sig , ska försöka klämma in sigge hill och ett besök till stockholm iaf , så det blir toppen:) Utan barn och sambo, träffa vänner och njuta lite av ledig tid:) Hoppas alla haft kul i går iaf:)börjar få lite bränna nu iaf 


väntar på bussen :)


fynda lite , vem älskar inte REA???


min älskling i går <3


Så ja nu kissa just min son på golvet så lär sluta nu hahahah , puss och kramar från oss:)