BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

onsdag 20 april 2011

glad påsk

Somna inte förens kl 1 i natt, men som tur var så ville lille man vakna vid halv åtta på morgonen så då vart det några timmar iaf;) Sen vakna han bara en gång i natt så det är skönt;)


Ja så det är påsk i dag då, härligt;) Jag har köpt påsk ägg till lille man , så nu måste jag köpa nått ha i den så ska han få sitt först påskägg av mammi<3 mys<3 inget godis i så klart utan det blir en leksak så klart!!1


I dag ska jag och patrik åka in till stan och träffa syster och dom, ta en fika och så bara , skönt, det är ju fint väder så humöret är på TOPP;) Fan vad jag är bäst!!1 åt inge godis i går ja wehoooo fast jag var skit sugen!!! känns bra ;)


Ne men vi hörs se kram<3

ändrade planer

Åkte in till stan och köpte present , sen skulle överaska på skolan och sen skulle hem och ha en mysig kväll med tanke på att det är 2 år i dag då!Men så vart det inte! 

Ändrade planer liksom , så det vart middag med Lina i stället, goo mat och en trevlig kväll iaf;) ja det blir ju inte alltid som man tänkt!
Rättare sagt ALDRIG SOM MAN TÄNKT;) 
Ja det blir nog bra det här , jag och lille man ska ha massa mys iaf<3 Nu har han somnat och vi sitter i soffan , blir lungt;)

I morn ska jag in till stan och träffa syster och så, det blir toppen det!Så får vi se vad dagen har att bjuda på...

Skulle vara kul att få bli överaskad nån gång! men tuffa tider är det men inte fan för det är jag annorlunda för det!Allt har sin tid , bara inte tiden går förbi...

Ha det toppen kramiz <3