BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

torsdag 24 november 2011

jag kan fortfarande inte fatta

Att mamma inte finns!!
Trodde jag skulle fatta efter begravningen , men nej!! Känns fortfarande helt ovärkligt! Det kommer upp i bland men sen försvinner det. Antar att det tar tid att fatta att mamma är borta!

Var ju på begravning i tisdags i österåkers kyrka, vart en jätte fin begravning och jag vart så glad att alla kom<3 hjärtligt tacka till alla som var där. Mamma fick iaf ett jätte fint avslut men fan vad drygt det känns . Det var piss att behöva begrava sin egen mamma, att veta att jag inte längre har en mamma, jag vill med ha min mammaju! Vem ska jag prata med, ringa , gråta med och dela min glädje med?? Det gjorde jag jämt med mamma! Fannnnn vad jag saknar henne, skulle göra vad som helst för att hon skulle få komma till baka <3

Det är ju inte bara att dö kan jag ju lova , fan vad man moste ringa fixa med saker HELA TIDEN, och jag väntar fortfarande på obduskonen " eller hur det nu stavas "... Ringde dit i dag i gen så hoppas dom ringer upp i dag! Kan ju ta tid det där men dom lovade att ringa förra veckan! Vet det var nå med hjärtat men jag vill ändå veta ALLT ! Man visste nånstans att detta skulle hända MEN INTE NU!!! Mamma var sjuk länge men hon hade ett jävlar inama i sig, stark som bara den var hon så trodde hon skulle klara detta längre! Hon skulle ju komma upp och fira jul med oss och fira min 30 års dag osv så PANG BARA  så fans hon inte mer!! Nejjj fy fan!

Så nu ska vi ner för 4de gången och moste tömma mammas hus för nästa ska flytta in där snart och det är en massa saker man ska göra och har gjort och det tar all min ork just nu!! Sen moste vi ner sen i gen och ta upp mormor som jag vill ha mig nära nu! Hon kommer att bo grannne med oss som tur är , så ner och hämta henne sen med då! SEN KAN JAG FÅ ANDAS UT!

Och det här med allt praktiskt fyyy fan!! fattar NOLL !!

oCH NU HAR JAG JU ÄVEN BÖRJAT PLUGGA medicin med men har inte ens hunnit öpnnat böckerna så det MOSTE JAG GÖRA I KVÄLL!! Fattar inte hur jag ska orka allt men faktist så är det mamma som får mig att orka då jag tänker på vad hon hade velat, sen att jag har min son gör att jag inte gett upp!! utan han hade jag nog hamnat i diket!


Nej så så ligger det till men tacka all ni som finns runt omkring och hjälper till puss hej<3