BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

söndag 24 april 2011

det vart en jävligt skön söndag

Hem till Jörgens och Jennys släktingar i dag på dagen!

Patrik och faster Jenny:)Patrik fick gunga för första gången;)

Dom är himla trevliga  ;) så var där och fika och snacka lite skit bara, Patrik gunga och kröp runt på gräs mattan och jaga bollen;)

Sen vart det lite fiske då och då passa vi på att grilla lite grill spätt, jag menar man måste ju äta me hahah:) sjukt gott vart det iaf...

ja jag är nog lite starkare helt enkelt;)


man tar ju och strechar lite inför fisket hahah;)

kyckling spett;)

Jenny och jag kollar in myrorna så man inte råkar sätta sig på nån stakare och lägger av en..... asg..Patrik är sjukt glad att få gå ut i vild marken och fiska;)

Så där ja alla, då var det dags för mig att säga goo natt;)
 fy fan vad jag älskar detta väder, hoppas på detta i morn med , då lär jag lägga på en sol bränna hoppas jag;)


natti natti;)

söndag

Mitt lilla hjärta ligger just nu och skrattar i sömnen hahah;)
Vi gick upp vid halv åtta och busade, fortfarande sliten vill jag lova , men inget jämfört med i går! Fy fan alltså jag tror helt allvarligt att jag inte tål alkohol alls!! så bara lägga ner det helt enkelt! För så här sliten vill man ju inte vara på bara några öl!


Nu dricker man kaffe och försöker bli pigg, lillen har somnat om i gen:) Solen lyser så det är skönt, kanske blir att dra ut och sola nått i dag då... Är ju röd dag i morn med så kan ju säga att det är som lördag i dag då... toppen:)


Till frulle vart det kesella 1% med funlight, toppen , det står man sig på länge, till middag blir det nog grillad kyckling file med sallad:)


Ha en toppen lördag/söndag alla
peace