BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

tisdag 27 mars 2012

KILLARNA SOVER , SNART FARBROR DOKTORN DÅ!

PATRIK HAR JU FÅTT NY SÄNG NU , EN SÅN SOM MAN FÅR NÄR MAN BÖRJAR BLI STOR KILLE, SÅ SKA BLI INTRESSANT OM DET GÅR BRA FÖR HAN ATT SOVA I DEN NU DÅ , MENAR HAN ÄR JU EN LITEN KLÄTTER APA SÅ DET KAN JU GÅ HUR SOM HELST DET DÄR HAHAH:) I GÅR LA VI HAN FÖRST I DEN STORA SÄNGEN MEN SEN LA VI HAN I DEN LILLA FÖR VART LITE RÄDD HAN SKULLE TA SIG UR DEN OCH RAMLA OCH KLÄTTRA , MEN SKA VÄLL  PRÖVA I KVÄLL I GEN HADE VI TÄNKT , MENAR HAN BÖRJAR JU FAKTIST BLI STOR NU:)PATRIK KAN JU NÄMLIGEN HELST STÄLLA SIG PÅ SIN BYRO OCH SKA DRA UPP SIG SJÄLV I HYLLORNA SOM SITTER PÅ VÄGGEN , SÅ NI KANSKE FÖRSTÅR MAN BLIR LITE NÖRVES!

FAN JAG VAR HELT SÄKER PÅ DET VAR MÅNDAG I DAG MEN DET ÄR JU TISDAG, SNACKA OM BORTA HAHAH!! NEE NU HAR JAG INTE TID MED ER HEJ SVEJS;)


så betalt räkningar, alltid lika kul!
lille man sover , ta en dusch , mår pyton fortfarande så ska till läkaren 20 i tre i dag , orkar inte ha det så här nå mer nu!


I dag ska vi betala även in våran resa till egypten det där i mot är jävligt kul:) fy fan vad jag ska njuta av denna resa , så var väll turen i oturen att man vart sjuk nu, så är det gjort liksom hahah:)
Lille man mår bättre nu iaf , så i morn blir det dagis för han<3


Och tror ni disken är diskad??? hahahah nej!!!!! så blir lite lätt uppretad ja!! 
Men hörrni jag ska inte va en gnäll kärring så jag ska hålkla käft och duscha nu , puss och kram ha en toppen måndag :)