BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

måndag 19 december 2011

gooomorn

Stress stress stress.... Känns det som det är typ jämt!
Båda killarna är i väg nu och jag ska göra mig klar och gå och ta prover på hälsocentralen, beställa tid för att kolla upp mitt mående så får jag det ur världen!!
Sen ska jag på möte i stan vid ett tiden! Ja sen är det allt det vanliga i gen , laga mat, städa, busa , byta blöjer , bada , nannann osv hahah... så var den dagen slut!! I morn jobba dubbel pass så då är man inte hemma fören sent, men ska bli skönt att jobba faktist;)

Men i bland känner man bara vart fan är tiden, varför hinner man aldrig med sig själv el sina vänner el kära!! Så himla tråkigt!!El så är det för att på eftermiddagen är man så himla slut så man orkar inte träffa sina vänner el göra så mycket, kan ju vara det med!! Men tycker man har fullt upp hela tiden varge dag!! Men det är ju så det ska vara antar jag;)
Min karl efter jobbet ja då kan han se ut så här hahahah, söt va?? Tycker jag iaf <3<3<3<3Patrik i mina boots hahah sötnosen då<3

Men nu har jag bråttom så vi hörs sen puss hej<3

Känner mig sjukt konstig!
Känns som jag typ ska svimma hela tiden. Konstig som fan, drygt att andas och bara bläää.....


Iaf så var vi till tandläkaren ju, var ut och gick, städat , lagat middag osv,Mmm patrik sov bara i 20 min till lunch så vart ju inge plugga!!Går inte att plugga med patrik nämligen, såå typiskt då, så han lägger sig nu för han var bra trött kan jag lova hahah;)

I morn ska jag ta prover sen ska jag in på ett möte, sen hinna plugga, på onsdag blir det jobba ett dubbel pass;) himla bra och skönt känner jag!

Lille man är ju galen i våran damsugare, han har redan haft sönder 2 , så nu fick han en egen, så vart lite tidig julklapp haha, så han fick en lika dan som min, himlar vad glad han vart hahah;)


Patriks


Och så min;)

Så himla bra nu har vi ju en varsin hahah;)

Ne men hörrni fan jag orkar inte skriva lär lägga mig ner känner jag och se om jag kan få må lite bättre puss hej;)