BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

onsdag 14 december 2011

maybe

Kanske behöver gråta för att läka sina sår!!
Kanske behöver få vara i fred och bara få grina satan och känna och få vara! När ska man annars få sörja el få känna!!

Går i mina egna tankar och kan inte riktigt fokusera!! Men moste man det el kan man inte bara få vara och känna det man gör!! Så jävlar trött på att lyssna på andra och aldrig få känna själv! I går när jag slutatde jobbet så bara brast det, börja grina bara jag lyssnade på musik!! Börja tänka på mamma! Jag har bar skutit det åt sidan  hela tiden!!!
JA jag vet jag borde läsa bok fan!!!! Jag ska!! har bara svårt att konsentrera mig , går runt med en sjukt äklig kännsla i hela magen och känner mig spy färdig hela tiden!! vet inte varför!!

Under hela mitt liv har folk varit på mig om fan allt!! Pressa en till det yttersta till slut orkar man inte!! Enda sen jag var liten har jag lagt på mig nån jävlar mask, och låtsas som om det typ är solsken fast det regnar!!! var klassens clown, kunde inte konsentrera mig alls, slogs, var arg och i gentligen bara jävligt ledsen! I stället vart jag ett PROBLEM BARN! Mamma visste iaf, och hon gjorde sitt bästa och fans för mig i alla lägen!! VILKET JAG TACKAR DIG FÖR I DAG MAMMA , utan dig hade jag ALDRIG varit där jag är i dag!!<3Utan dig hade jag aldrig levt i dag! Tack vara dig har jag ett liv med goda förutsättningar<3

Bara trött på att var den starka! ska bara få vara!!

Lyssnar på musik nu, tvättar, går i mina tankar, grinar och ska sätta mig och läsa!!! SNART! så träna och få ur mig lite av det jag bär på!! skönt!!

Önska i bland ni visste!!Såå tränings på klädd iaf!!

ha på er<3