BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

torsdag 26 maj 2011

Det är skönt när de Känns på röven

När man ligger i soffan och de känns på röven att man har iaf försökt träna den i går:) känns de inget då känns de som att de inte vart ordentligt gjort. Men nu ligger och slappar efter att ha städat och fixat lite så känns de att jag träna satan i går. Då mår jag fin fint;) har inte varit nyttig i dag heller så nu ska jag fortsätta passa på och dra i mig 2 kex choklad med tänkte ja:) bra för mig en sån här kväll. Stor fiskaren är på g hem. Hade tydligen fått en massa fisk så de var ju kul för dom. Så nu kommer de för modligen lukta fisk om jag inte kastar in han i duschen. Så de är vad jag tänker göra. Säger bara så här allt blir bättre och bättre med tiden. Om ca en månad så kanske man kan andas ut och har fått lite ording på allt blir som jobb att få jobba mer. Pengarna då så klart hoppas jag. Känner lite mer frihet . Saker har sin plats och så. Så stå ut ett tag till så kommer de flyta på. Men jag gråter inte för de. Allt har sin tid. Men sen skulle jag ju bli himla glad om de skulle bli så att alla åker till thaland efter sommaren. M m jag hoppas men de är sånt som märks . Men skulle vara sjukt kul att åka med familjen. Syster m m . . Nej nu ska jag sluta babbla. Ha en sjön kväll;)

firade mors dag på en onsdag i stället

Nice var och träna stenhårt i går sen så in i duschen och i väg till resturangen där syster jobbar,firade mors dag i går och tog en öl! barnledig och allt , skönt! Faster jenny var barn vakt;) tack;)
Händer ju inte ofta om man säger så att man kan ängna lite tid åt sig själv så det satt fin fint;)

I dag så blir det mysa med lille man i soffan och kolla bb;) mys liksom! hoppar gymt i dag och tar ett extra hårt i morgon i stället!!!


i morgon ska jag köpa present till Min söte Milo som har kallas på lördag;) får se vad man kan hitta till han då;)

Men ha det bra vett jag hejsvejs