BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

söndag 8 juli 2012

STORT GRATTIS

TILL MIN ÄLSKLING SOM VANN I DAG  LONGDRIVE, HAN VANN EN STOOOOR TITEL OCH VART VÄRLDSMÄSTARE I LONGDRIVE!!! HELT GALET<3 2009 VART HAN SVENSK MÄSTARE OCH I DAG VART HAN VÄRLDSMÄSTARE:) KAN INTE ENS SÄGA MED ORD HUR GLAD JAG ÄR FÖR HANS SKULL , FAN VAD HAN ÄR VÄRLD DET, MED ALLT SLIT OCH HIT OCH DIT OCH HAN HAR KNAPT KUNNAT TRÄNAT PGA AV BRIST PÅ TID OCH ÄNDÅ VINNER HAN!!! NU ÄR DET BARA KÖRA PÅ OCH FORSTÄTT , NU VET HAN JU OCH ALLA ANDRA ATT HAN VERKLIGEN KAN... HAN ÄR SJUKT DUKTIG OCH HAN HAR FÅTT KÄMPAT HÅRT FÖR DET , MEN I DAG SATT DEN OCH NU TROR JAG INTE DET FINNS NÅN ÅTER VÄNDO ... NU SITTER DEN DÄR OCH ALLT KOMMER BARA GÅ FRAMÅT:) kOMMER FÅ MER CHANSER MED SPONSORER, MÖJLIGHETER OSV!

HAN SYSTER RINGDE MIG NÄR HAN HÖLL PÅ ATT SLÅ DET SISTA SÅ JAG VART UPPDATERAD HELA TIDEN PÅ JOBBET, SÅ NÄR JAG HÖRDE HAN VANN DÅ GRINA VI SATAN!!! VART SÅ JÄVLA GLAD FÖR HANS SKULL SÅ  GICK INTE ATT HÅLLA INNE:)
NU LÄNGTAR JAG BARA TILLS JAG SLUTAR SÅ JAG FÅR TRÄFFA HAN<3

SKA FÖRSÖKA BYTA BORT MINA PASS I HELGEN OCH FIRA ÄLSKLING , HUR DET BLIR DET VET JAG INTE MEN PÅ ETT ELLER ANNAT SETT SÅ MÅSTE JAG JU FIRA HAN , SÅ DET BLIR SOM HAN VILL:) NE NU SLÄPTE EN KLUMP FRÅN HJÄRTATA NÄR JAG VET HAN TOG HEM DET:)

VI HÖRS SEN:)