BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

torsdag 22 december 2011

Känns som jag fick min förklaring , hitta detta på nätet

Känns som jag fick min förklaring , hitta detta på nätet

kanske inte är så jävla konstigt då

Läkaren ringde mig i dag då vi prata lite ang min oro och allt som händer med mig nu!! Och dom symtom jag har och att jag börjat gå ner i vikt lite och är sjukt rastlös men trött , och ett jävlar humör, och känner mig helt vilsen i mig själv , har kanske inte bara med att göra att man har nån slags ongest, utan att mina sköld köttlar produserar för mycket och för mycket hormoner, och i samband med det så blir man så här om det skulle vara så, så nästa vecka ska jag ta ett sånt prov och se, detta kunde leda till struma, så det vill man ju i så fall stoppa i tid, och då blir det att äta nån medicin livet ut men det skulle inte vara nån fara! Men bra om man upptäcker det i tid! Så detta som gör ont på halsen , mitt mensiga ,kalla humör , min förvirring och ongest över livet som kan komma , OCH att jag tappat nått kilo!! Så då kan det kännas skönt att veta om det är så att det kan vara att sköldköttlarna mina överproducerar då! Ja och är det inte det !! Dååå vetta fan;) Men han trodde att det kunde var nå sånt. så det visar sig det!!

Såå iaf så fick jag rosor till jobbet i da;) Atttt jag vart glad röda fina roser med ett blommster bud<3 tack min älskling , vart en himla glad tjej" menar tant" hahah<3 Och inte nog med det jag käka även på hottis i dag fan vad gött , så nu jobba klart till kvällen sen jobba i morn med;)

Goooo jul<3

vill inte känna det jag gör men lik förbannat så gör jag det

Det vart mer jobb, himla bra för mig , nu är jag och tar mitt andra dubbel pass , så blir det jobb hela julen och nästa vecka!Kanske ni tycker man vad fan ska inte hon vara med sin son???Jooo det ska jag och vi ska fira jul dagen innan och sen när jag kommer hem och samtidigt fira svärmor som fyller, år;) Och klämma in jobb!!Hade mamma inte gått bort så hade jag firat jul med alla och mamma men nu när detta hände så orkade jag inte riktigt, så vi tar det ordentligt nästa år i gen ;)

Ja men iaf stress hela tiden och just vid jul fan vilken press det ska vara!! julklappar och dona och fixa , nejjjjj fan känner jag , viktigaste är tycker jag Patrik och Milo, alltså barnen!! Jörgen har jag beställt julklapp till så den kommer nog i morn, patrik har fått , och milo har jag köpt till i dag! På min rast! så skulle vi hitta till svärmor och faster Jenny med !! Men hallå hitta ju inget och jag hinner inte så mycket på en timmas rast!! vart ju galen av allt folk och så hittar man inget!Så nu fick jörgen det ansvaret då han slutar snart!! Blir nog bra, syster min får nå när hon kommer hem från stockholm, vi känner ingen press mot varandra iaf!

Men tycker ändå allt känns pressat och drygt med allt!
I bland så är det nästan så man känner att jaha i stället för tro man ska bli sårad av andra så kan man lika väl vara själv och dra sig undan innan man hinner bli sårad!! Ja jag vet jag tänker fel , men kan inte låta bli att tänka så ändå i bland! Jag oroar mig så himla mycket över allt så det är bara jobbigt, Men det handlar kanske om att jag känner mig splitrad och har blivit mycket sårad förr , och vill vell att allt bara ska vara bra men jag har haft mycket motgångar! J a ja vet inte!!Det visar sig med ALLT!!

MEN GOD JUL TILL ALLA OCH HA EN TOPPEN JUL<3 KRAMAR FRÅN MIG<3<3<3