BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

söndag 18 december 2011

härlig måndag med mitt lilla älskade hjärta

Jävlar vad trött jag var när lille man ville upp, men nu är det bättre;) Han dricker lite youghurt och jag dricker kaffe, ska i väg till tandläkaren i dag, kanske blir bad för oss och träning:) får se vad vi har lust med helt enkelt<3

Plugga lite där i mellan då han sover iaf! Var ju på gymet en snabbis i går så vägde jag mig och jag trodde inte jag hade gått ner nått men det hade jag , och nu vill jag inte gå ner nå mer bara tajta till mig , inget annat!! Men jag äter som häst osv så det är inte det!! Men jag vill inte bli nå benrangel , utan man ska ha kurver och vara tajt det är snyggt!! Tycker det är skit fult att vara för smal faktist!!Men jävlar vad jag moste tajta till min röv!! Hatar den , hamnar ju fan aldrig på plats hahahah, tycker det är en daller rumpa ja!! Så nu ska jag fan träna röven varge dag fram till sommaren;)

Gullis diggar till pittbul på spotify, han älskar pittbul, dom funkar alltid hahah<3

Ne men nu ska vi börja göra oss klara och så , så önska oss lycka till hos tandläkaren hahah;) puss hej

4 de advent med massa snö

Härligt med vit jul så klart! Men vad fan inte kunde jag sova längre en till halv nio, fast jag är barnledig!! Enda sen i går har jag haft ont på ena sidan av halsen , för jag har som en liten knöl där , känns typ som om nån åder på halsen är typ som en lite knut eller nått så har haft ont där nu ända sen i går, så jag blir lite nojig som vanligt!!! Har haft ont där förr!! Är säkert ingen fara men jag blir ändå lite nojig, allt har säkert med att göra att mamma dog och allt, hon hade samma problem och fick ta prover och allt på sin hals innan hon dog!!! Ni tycker säkert jag är skit löjlig men jag kan inte låta bli att bli lite rädd eller tycka det är otäckt!!Men men fortsätter det så får jag kolla upp det så slipper jag vara orolig helt enkelt!!

Så nu sitter jag och dricker kaffe och har datan i knät ska , dra på mig lite kläder och sen ska vi åka till gävle snabbis jag och älskling, sen hämta min lilla prins som jag såg hade väckt faster och farmor redan 6 i morse hahah, dopm lär ju bra trötta dom nu;) tusen tack för ni finns<3

I morgon ska jag och Patrik till tandläkaren, kommer bli intressant;) Sen får vi se om det blir dagis för han beror på hur han mår, själv moste jag plugga satan i morn om han går på dagis! Hadde hoppats på jobb men!!!


Jag och min pappa i sommras<3
Saknar min pappa men jhoppas han har det bra<3

Ha en bra sista advent alla puss hej<3