BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

tisdag 17 januari 2012

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Helvete liksom!
18 förjävliga veckor kvar!!


Ne ge mig nått att slå på tack hahah, behöver gå till gymet tror jag och rensa mina tankar! I morn blir det hårt pass om jag så ska stå och spy och svimma samtidigt.


Fick iaf veta i dag att provet visade att jag hade förhöjda världen och en infektion på halsen så jag produserar för mycket hormoner som gör att jag mellan åt mår som ett helvete.Så delvis det som kan spela in i detta.. Alltså produserar för mycket av sköldköttlarna, så ska ta ett nytt prov om fyra veckor!


Ja och helt värdelös är jag ska jag ju säga FAN!!! letat jobb jobb, och fixat med en massa men tror ni jag har pluggat???????????? nej!! Fan håller jag på med??? Orkar inte med mig själv! Ingen ro ju!!


Men hej hopp allt blir toppen bara lite bitter..........

min älskade pappa

Som jag skanra så klart , men vet han har det bra iaf!
Han jobbar på med sin musik utomlands och han har kul vilket är viktigast för mig<3


det här är min käre far, och fan vad förvånad jag vart när jag hörde deras musik, det var ju fan skit bra, pappa rockar hahah<3 grym film till musiken med!

Ska åka och hälsa på pappa min med min familj och syster så snart vi bara kan , hon och jag vill åka snart, så blir så fort vi båda kan;)

awsome<3

inge vidare

Vakna med huvevärk, känner mig frusen och hostig! Och jäkligt less på att vara hemma nu!!Frustrerad över att inte få jobba så mycket!! Så ska i dag ringa fan överalt och hitta jobb!! Kan inte gå hemma för många dagar då blir jag knäpp!! Moste få jobba, både för ekonomin och för hur man ska få må! Jobbar jag så mår jag bra! Så leta jobb , plugga och gå till sjukan nu och ta massa prover, hade velat försöka träna med och det är ju på vägen så får se om jag pallar då!


Annars är allt toppen , mormor mår bra , hon ringde i går så då är jag lung nu!!<3 Allt hemma är toppen! Bara drygt det här med jobb, funkar det så är det inga problem! 


Ha en toppen dag alla puss och kram hörs om ett tag;)