BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

måndag 7 maj 2012

sitter och tråglar med skolan, neee kommer inte klara det här i tid!! jävla skit , jag kämpar på men jag tror inte jag kommer hinna!!1 Varför??? då jag varit dålig har jag inte ens kunnat satt mig och pluggat, stress, press, och bla bla....... roooo?? nopp!!1 Svår tänkt , el vad! Inte vet jag ..Men jag fortsätter så får vi se då!


Nått för jäkla bra är iaf 1 sak. Att jag hara bara ca 1 vecka kvar att behöva må som jag nu gjort ett halv år, wehoooooooooooooooooo vad jag är glad för det , sen är det fucking finitoooo med detta!! Prover och så kommet jag ta 1 års tid men jag slipper detta jävla måendet , tröttheten osv. Slut med mediciner och ett jävla humör! thanks gud:) En klapp på axeln till mig själv för att jag tog mig i genom detta , trotts jag mått som ett jävla knäppo, gråtit , spytt, haft krempor, humörsväningar, less på livet osv.... ja ni vet ju hur fan jag mått, med tanke på min blogg!! Men nu är det bara ca en vecka kvar så är jag klar!! Och jag klara det:) så glad att jag vill grina av lycka<3 När det varit för tufft så har jag haft min son , sambo, syster och mamma i minnet och bara haft ett jävla inamma att klara det! Och nu ligger jag på sista veckan och allt ser bara ljust ut nu! 

Så låt mig leva nu , ååå yes. Nu kan mitt liv börja som en normal människa , vara lite piuggare , orka!! Så ser fram i mot , hård träning, sundare val , livet leker helt enkelt:)

Och vad var det jag sa när jag börja??? Jooo detta måste ju firas! Så det ska jag göra :) Att jag ska , va fan klara detta , jag inte trodde skulle gå , fyllde 30 bast och mådde inte super för en fest då osv så ja det blir en kul kväll hade jag tänkt:)


Hej hopp och tack för all som varit i min närhet och stått ut med en pms louise denna tid och erat stöd<3 En är det inte slut men snart så , ett litet tag till kanske ni ser en tår el 2 men fy vilken lycka jag har i kroppen att slippa detta!
Det var att välja på kanske en tidig död el vara ett ras ett halv år! Och jag valde att få leva med mina nära och min son<3<3<3 själv klart min familj , som sambo , och alla andra med, aaa ni fattar;)

puss