BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

torsdag 14 april 2011

1 steg närmare

Mina drömmar om det blir som jag vill!
Har nu en önskan och en strävan efter att då jobba så klart och samtidigt gå EGENFÖRETAGARUTBILDINGEN! Då kommer jag ju ett steg till in i mina drömmar.. så ska kolla med arbetsförmedlingen om dom kan betala en sån utbildning! Jag vet ju vad jag vill och har ett bra konsept! så bara sattsa så det händer nått!! Så det blir vad jag ska göra nu;)


HELVETE vad jag stör mig på en rynka jag fått i pannan mellan ögonen!!! inte okey!!!! tittar på den hela tiden ju! Ser ju ut som om jag rynkar pannan hela tiden fast jag inte gör det!! den vill jag få bort , så det så;)


Lillen man somnade om här nyss så då får man passa på att göra lite måsten så vi hörs;)


kramizjamis

godmorgon, upp 05.50. lille man hoppar i sängen och ser jätte glad ut

Medans en annan är tok trött;)
Men bara kliva upp det och dricka kaffe och försöka bli pigg för den här dagen med ;)
Ser ut att bli fint väder iaf, fasen vad skönt!Då blir det en promenad med lille man i solen tänkte jag!
Mycket annat denna fredag vet jag inte vad vi ska göra, blir nog lungt, kanske att man går och fiskar eller nått i dag med då, det var ju ganska mysigt i går så;)


Ne nu ska lille man få gröt och sen mysa i soffan så vi hörs , ha en skön fredag;) peace..............

firre lirre liksom

Vart det till middag;) sjukt gott vart det och nu jäser man i soffan men en uppblåst mage;) Bort med tröjan på tok för varmt här hemma nu! Men det är skönt, klagar inte;) Så nu får man gå runt att se sina tigerränder på magen varken sig man vill el inte, typiskt;)Men man ska ju älska sig själv el ta och försöka iaf för jag kommer ju att leva med mig och min kropp i resten av mitt liv...Så bara försöka se ljust på det hela hahah;) Eshhhhhhhhhhhhhh vad jag gaggggar!!!
Mätt och belåten och en anning varm tänkte jag få lille man att somna snart sen blir det glo på tv;) skönt efter en heldag ute i solen<3 Är det sånt här väder i morn så blir det promis med lilleman och nya äventyr;) JUST LOVIT<3


hejsvejs i lingonskogen;)

varit ute hela dagen i dag

Började morgonen med att gå ut och gå med lilleman, skönt som attans;) Sen vart det att gå till ån och fiska och grilla , skönt som bara den, man blir ju toppen glad av fint väder;)


Nu skulle jag behöva tvätt, men ORKAR JAG??? hmmm klart jag gör;) Men vill jag?? jag vill nog gå ut en sväng till , är ju så himla skönt ute;)


TACK FÖR KOMPLIMANGEN;)
JA DET SKA BLI SÅ SKÖNT ATT FÅ BÖRJA JOBBA , FY FARROOO VAD UNDERBART DET SKA BLI ATT FÅ EN NORMAL RULLIANS PÅ ALLT;)
MEN TYVÄR KAN JAG INTE LÄGGA UT BILDER JUST NU MEN SNART SÅ FÖR ATT JAG FATTAR INTE VAD FAN DET ÄR MÅSTE TYDLIGEN KÖP MER UTRYMME EL VAD DET STÅR?? ÄR DET NÅN ANNAN SOM VET EL HAR FÅTT DETTA MEDELANDE OM ATT MAN SKA KÖPA NÅ MER UTRYMME EL KAN MAN GÖRA DET PÅ NÅ ANNAT SETT??????


SVARA GÄRNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


NU SKA JAG MYSA MED MIN SON VI HÖRS KRAMIZZZZZZ