BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

tisdag 24 april 2012

egypten

Haft det helt underbart i 8 dagar i egypten , kom hem i måndags natt , så då var man bra trött, på tisdag morgon hämta vi lille man som jag saknat i hjäl mig efter, dom sista dagarna var olidliga bara för jag sakna han så mycket<3 


Hotellet var som att komma till ett paradis , herregud vad stort det var flera mil stort med ca 20 olika poler, 38 vatten ruscherbanor och massor av resturanger , spa , massasge, affärer osv...
Fans massa sånna fina hotell där , men sen ett sten kast från varge så var det som en hel missär ,el öken , och skitigt som fan... Så det var lite trisst att  man inte bara hade ett större utbud att typ gå på en resturang el så eller att det fans mer att göra utanför hotellen så , men det är ju mer till för att hålla sig på hotellen när man är där , därför dom gjort dom så lyxiga och stora:) vi hade ju så vi fick käka och drika allt hela tiden hur mycket vi ville där och det var ju bra , men efter 2 dagar så tröttnar man på maten ganska fört , fans ju mycket att välja på men det var mycket med samma smak och mycket smakade kanske inge vidare . Men det gick det med:) Öl var helt okey!! Kan ju säga att det var ett PARADIS och specilet för barn, ett minus var i så fall maten:)


Sen var vi i väg på en marknad där var det verkligen missär och jätte skitigt men med hand sprit och en jävla massa prutande och 2 livakter med sig så gick det super hahha:) Hade man gått själv där så hade det nog inte varit så bra för dom drar och sliter i en och luras vid växling av pengar osv! Men kändes säker när vi gick med älskling och Samel faktist, visst dom drog och slet i en lite då med men kan ju bara tänka vad dom hade gjort om det bara var jag och Lina! Lurade vart vi med, men går inte göra så mycket åt det för då blir dom ju galna!
Iaf hitta lite gran på marknaden inte så mycket , men kul att se en annan sida av egypten med:)


Sen vart det snorkel tur med båt och titta på delfiner och sen till en paradis ö, helt jävla loveli:) Det är nått man inte får missa, dyka , snorkla och bada sola och hade det helt underbart , kostar typ ingenting .Så filmar dom hela resan och tar bilder så kan man köpa det sen:) Det var verkligen ett minne för livet. Kan ju lova älskling var som ett barn på julafton då han såg moräner, napolin fiskar , drakfiskar osv:) Helt vild i vattnet medas en annan  hade lite respekt för vattnet, då vi fick veta det var haj attack där 1 år inna och 3 st vart attakerade då och en tjej dog!!! lite läskigt då! ja!
Annars var resan grym , det måste ni bara göra om ni ska dit:)
Nästa gång om vi åker dit ska jag ta med patrik för gud vilket paradis för barn:) Helt kanon, och vilken servic man fick:)


Vi bodde på ett hotell som hette AQUA DJUNGEL PARK , rekomenderar starkt:)
MIN TRÖTTIS PÅ FLYGET <3<3<3


HOTELLET

<3<3<3STRANDEN


MARKNADEN


UTANFÖR VÅRT RUM

PASSAR HAN PÅ DÅ OCH TAR KORT HAHAH


<3 CHILLAR EFTER EN HEL DAG:)


PÅ BÅT TUREN<3PÅ STRANDEN


MAN ÄR JU SOM MAN ÄR HAHAHHA
PÅ PARADIS ÖN

så där var lite bilder från min resa:)

NU SKA JAG OCH LILLE MAN KÄKA FRULLE , OCH SENARE TILL STAN OCH FIKA MED BRUDARNA:)

HA EN TOPPEN DAG ALLA FÖR DET SKA VI HA

PUSS OCH KRAM