BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

onsdag 11 april 2012

OM MIN KÄRLEK TILL MIN SON, och en lite rädsla jag har efter att mamma försvann

Fy fasen vad jag kommer sakna mitt lilla troll när vi är borta en hel vecka!! Kommer grina varje dag ju!! Men jag vet ju han har det bra iaf<3 Hos lilla syster med Fredrik och Milo, så det känns bra:) Tusen tack till er:) Så jävla glad jag har er:) Känns tryggt att lämna patrik till syster men jag kommer ändå sakna han som fan!!! Så har jag fått en dum jävla tanke som kommer och går, att det ska hända oss något! typ att planet ska kracha eller nått och då , vad händer då?? bläää, nej jag vet jag är töntig!! Men det är en tanke som kommer upp, vad händer om det skulle hända oss något??!! Klart det inte gör det men tänk om! Jo då vet jag att syster skulle göra allt hon visste jag vill hon skulle göra<3 Hon vet utan att jag sagt något! Det är så med oss , vi behöver inte säga något , utan vi vet iaf vad vi tycker och vill , tänker och så har det alltid varit. Behöver bara titta på varandra så vet vi! Och du syster vet vad du ska göra i så fall <3


ÄR SÅ SJUKT GLAD ATT JAG HAR EN SYSTER , har inte många kvar i min familj eller släkt då dom gått bort , och när mamma gick bort så fattar jag hur jävla viktigt det är att ta hand om dom man älskar mest! Att inte vara den hårda eller bråka osv! En dag kan det verkligen vara över! och det har man ju verkligen lärt sig! Mycket kan jag ta men fan inte ett enda dödsfall till nu!!!! skulle aldrig orka det..................... Men om det skulle hända oss något vilket det klart inte gör så hoppas jag du lästa detta syster<3 Och du vet hur mycket patrik betyder för mig!!! ALLT, MITT HJÄRTA SOM JAG HAR MIG NÄRMAST<3 mer behöver jag inte säga<3


Jag vet ni tycker jag tänker helt sjukt , jag vet det inte händer nått men jag vill ändå ha detta sagt för patrik är mitt liv<3




EFTER ATT MAMMA DOG SÅ BORDE 
FOLK FÖRSTÅ VARFÖR JAG TÄNKER SOM JAG GÖR, 
OCH VARFÖR DET ÄR VIKTIGT FÖR MIG ATT BARA SÄGA DETTA<3








KÄRLEK SÅ FORT JAG KÄNDE DIG I MIN MAGE<3 OCH VISSTE DU
LÅG DÄR <3<3<3

ont i pallet bläää

Hatar att vakna med huvudvärk! Jag får så himla ont så det känns som jag ska spy! Så tagit alvedon och dricker kaffe så hoppas det går över snart! 
Kollade lite på bigbrother och jag spyr på marcelo och hulda känner jag , vad tror dom att dom är??!! fy fan ...
Ne kaffe för mig nu och hoppas på att jag inte börjar spy, hade hoppats på jobb men verkar inte bli nått , så då ska jag försöka plugga hade jag tänkt i stället. Börja packa lite i dag med , menar sommar kläder ska jag ju ändå inte andvända så det kan jag ju lika gärna packa ner nu då:) det är ju bara 3 dagar kvar nu, wehoooooooooooooo:) ska visa er sen hur min vackra packning kommer se ut, köpte även en bikini då jag i gentligen har hundra st men jävla tre kantsbikni som ser tamme fan inte okey ut på mig längre då tuttarna börjar ge med sig!! buckel tutte kan ni ju kalla mig.. Mmmm sen min mage, vad hände med den??!!! ushhh spyr på den faktist! Jag ska ta hål i naveln själv i gen tänkte jag, jag har alltid haft percing i naveln sen jag var 14 , sen vart man gravid och då fick jag ta ut den och nu ser det för jävligt ut just vid naveln så lär ju trycka hål i gen och sätta i nått bling så det ser lite mer ok ut:)Resten kan jag inte göra så mycket åt! Alltså bristningar och så , det får man liksom på köpet när man får barn och det är ju klart värt det<3                         mmmmm vackra jag!!



Ni ser ju naveln hänger liksom
och det är efter percingen och gravideteten!!!

så fuuuaaaa


Mjukisra och en jävligt snygg morgon frilla
vi hörs:)


NU SKA JAG BLI AV MED HUVUDVÄRKEN SÅ HÖRS VI SNART :)

tänk värda ord

i bland kanske man måste fast man inte vill, inse vad som är bäst för en..
vad mår du bra av? vad mår jag bra av , och vad mår ni bra av ..
det gör ont och kanske smärsamt den dagen , men en dag lyser det en sjärna, och du vet du att du gjort rätt.
ingen är värld att behöva ha det orättvist, eller känna sig ensam i olika beslut och i det fina<3
det fina är när man får dela det med underbara människor is stället<3
tänk på dig själv inte bara alla andra , man går sönder då! det kan även leda till mycket mer allvarliga saker! som kan redan ha hänt? TRO MIG JAG VET vad som kan leda till det andra och sen vidare!
jag har left ett liv innan jag kom hit som där jag INTE MÅDDE BRA ALLS!

VAD BEROR DET PÅ?! JOO jag kan , jag vet , och jag ser.. jag läser av och jag kan <3


frågor?
vill du veta nått så bara fråga:)


vad detta handlar om ja du det kan handla om tårar jag ser, hör , ett mående som inte ska behöva vara så!
varför ser jag det? jo för jag varit där själv....jag vet för det syns...

chokladbollar och bvc

Var ju till bvc med stor killen som hunnit blivit 83cm lång och väger hela 13,5 kilo.<3 Det var inte det lättaste att mäta och väga han , han var lite blyg och himla kramig med sin mamma , så jag fick ställa mig på stora vågen med han och dra bort mina kilo osv hahah:) sen vart det att mätas stående och kramas samtidigt för att det skulle gå:) 


Sen åkte vi in till stan med brudarna och käka chokladbollar och lille man ville inte sova bara prata skit med sin moster och tant lina hahah:) så det fick man<3Somna dok på vägen hem så han lär ju somna SENT i kväll..


hej hopp jag vill börja packa redan ja:) kan man göra det nu eller???ska ju åka på söndag natt ju!! jooo det kan man , jag längtar ju så mycket:)


nu ska det lagas mat , puss hej

ändrade planer

HÄMTA LILLE M,AN SNART , DAGS ATT DRA TILL BVC , LÄKARUNDERSÖKNING:)
SEN KANSKE IN TILL STAN MED LILLE MAN OCH BÄSTA LINA:)
VÄNTA PÅ ÄLSKLING OCH SEN HEM OCH SE OM JAG HINNER PLUGGA LITE DÅ I STÄLLET..


PUSS OCH KRAM HÖRS SEN:)