BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

söndag 10 juni 2012

godmorgon

Trött som fan , somna sent , upp tidigt med lille man!! Ringa lite samtal och fixa i dag, lille man är hemma med mig i dag , fick sms om jobb men var långt bort och buss fan dit går ju inte bra så hade inte hunnit dit och lämna patrik osv , så fick tacka nej till det!Men iaf ringa lite , ut och gå med lille man står på schemat just nu , trött blir jag på karln fan som som går in med skita skor när man städat i fan 3 timmar i går , jahopp var ju bara dra av golven i gen då!!! diss respekt....

vi hörs senare nu ska jag fixa lite

2dagar senare

Hello:) Inte hunnit skriva ett smak faktist, haft bättre för mig !'
Så dom här 2 dagarna har jag varit på tivoli med ille man , syster , milo och freddan och lina, Patrik tyckte det var skit kul och lika så jag , man blir liksom lite barnslig  , men bra är väll det .Innan det var på stan tog en fika och så sen bar det av till tivoli!
En galen röd tott till syster har man ju , hahah , grabbarna ser måttligt glada ut , men det var dom:) Och tur jag vann en hammare åt han , men nu är den själv klart sönder så 1 dag höll den för min lilla vild unge<3I dag var vi på kallas hos Nea som fyllde 2 år , stor tjejen , det är alltså en vän till mig som heter sara , det är hennes dotter , hon har 2 döttrar , super söta en är då som vart 2 i dag och en som är runt 2-3 månader bara , så super söta:) Så vi åkte dit och jäklar i mig vad sara kan baka, helt galet ju allt var super gott:) Så vart ju till att dra ut och gå innan jag skulle dit så jag kunde smälla i mig hahaha, jag vet ju hon är grym på baka så var ju bara gå sin vanliga runda innan hahaha:)Denna tårta hade hon gjort, trodde fan inte det var sant när hon sa hon hade gjort den här tårtan:)

Och här är söta nea som fyllde 2 <3


Så nu har jag stor städat , vi har lagt lille man och nu blir det en film innan man ska lägga sig och se om det blir jobb i morn då! Nu är mina studier med klara , tack gode gud för det , men så ska man ta tag i nästa kurs sen bara ! Men skönt att den här är över , nu är det bara vänta och se hur bra man gjort i från sig:)

I dag bästa jag mig för att i JUL BLIR DET ATT FÖRSÖKA ÅKA UTOMLANDS , HAR INGEN LUST ATT FIRA JUL HEMMA ,så hade varit mys om det nu går alltså , att dra i väg på julen och slippa allt med jul , jul mat osv... Vore kul om syster och gänget vill följa med , får se , men jag vill fan åka denna jul:)


puss hej