BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

måndag 9 juli 2012

flytt

Och rensa utav helsike ska jag göra , ut med allt skit och sen när vi flyttat då blir det ikea:) fan vad skoj:)
Det första som måste göras däri mot är nya tapeter i patrik rum, för det är nämligen ROSA , jätte rosa , sååå nee jag hade tänkt mig vitt med en svart typ fond vägg till lille man:) Ja jag sitter redan och planerar och kul är det hahah:)

fan vad gosigt det är att ligga och titta på mitt lilla hjärta när  han ska sova, så han håller på och krånglar , låter och bara är så himla mysig<3 Nu sover han gott iaf, och själv lär jag lägga mig snart så man pallar liksom hahah:)                                     mina ful snygga leggins :)
                                                               därför gilla ja dom ju!
                                                                      desutom kosta dom
                                                                                29 kr haha
                                                                         på JC.....


<3<3<3


henne tänker jag på varje kväll jag lägger mig
varje dag till och från men just när det ska sovas.
Känns som om hon vakar över oss och syster på något sett!
i bland kan jag liksom tänka massa saker så, typ tänker jag att så här hade mamma sagt till mig , el gett mig dom här råden, om det ena med det tredje<3

Men längtan är för efter mamma är sjukt stor!! 
och i bland kan jag bara sitta i soffan och grina som en tok när jag är själv hemma för som sagt i bland fattar jag inte ens hon är borta men i bland kommer det:(
ÄLSKADE MAMMA<3


TATUERING FÖR MIN MAMMA 
SOM JAG GJORDE
den är dock inte klar, ska bli lite till ,till den
som ni får se senare:)vila 2 timmar, behövdes kan ja ju säga , jobb i morn upp tidigt som fan!!
Städat med min lilla prins han damsög och jag skura hahha, pappa han är och tränar! Nu längtar jag bara till att flytta:) wehooooo!!
Vissa saker går lite lite till över drifta va?!! Folka borde veta bättre el vad säger man!!! sin gräns kanske?! Men men alla görs som dom vill tills dom får smaka på sin egen medicen , eller!!!

men iaf tjolla hej tjolla hopp vilken söt unge jag har:)

STÅLT FLICKVÄN!!!!?!!! JAPP:)MAMMAS KILLE<3


det går BRA nu

I allt kaos med , jobb , patrik , sjuk, man är trött då lille man vaknat i  nat och bla bla bla , sitter fortfarande i jävla morgonroken , har inte hunnit ett skit förutom att underhållit han !!! Så ska man prata i luren med viktiga samtal!!! aaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhh ...

iaf så i detta kom ett jävligt bra samtal, jo vi får FLYTTTTTTTTTTAAAAAAAAAAAAAAAA!!!
Så jädra skönt, så nu ska det kollas upp nytt dagis och packas osv! Första sep flyttar vi inn:) Kan ju bara säga fan vad guld, slippa igge och inte kunna ta sig el göra nått och desutom finns det massa jobb mer i stan så:) Nu har jag även fått lånat körkorts bok och så av en fin vän så nu ska jag plugga så gott det går och sen ta det kortet me efter sommaren:) OCH INTE NOG MED DET.... DET GÅR BRA NU:) FÖR ÄLSKLING, OCH ALLT BLIR DÅ TUSEN GÅNGER LÄTTRE FÖR HELA FAMILJEN!Det ända är bara att det blir mer och mer jobb vilket är bra :)
Jobb denna helg måste det bli tydligen , verkar inte som nån kan byta , så då TYCKER JAG ATT JÖRGEN KAN TA PATRIK OCH ÅKA SJÄLV TILL SIN FAR OCH SAMBO så alla dom kan umgås för jag jobbar typ dubbel varge dag och jag kan inte förlora dom dagarn eftersom ingen kan byta!Hade ju varit även skönt för mig att bara få fokusera på jobbet och donat hemma !! Så får se då hure blir:)


Nu somna lille man så då är det bara att röjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjja hemma:) puss

godmorgon från tröttmössan

Var ju in till akuten med lille man för han var så slö i går kväll när han faster passa han medans jag jobba, så kände inte i gen han så drog fort som fan efter jobbet och hämta han , och det visa sig han har öron inflamation och nå virus i kroppen, så antibeotika nu för han, så det e ju ingen fara så och i dag är han bra mycket piggare som tur är:) Idag blir jag hemma med han och sen ska vi se om älskling kanske vara hemma med han i morgon, jag förlorara bra mycket pengar annars, så ska se hur vi kan lösa det! Han vakan ett par gånger i natt så man är trött i dag vill jag lova, men mys nu på morgon och kollar på sommar lov!!<3


nu ska jag kolla in en tatuering jag ska sätta på kroppen vet inte vilken jag ska börja med iaf för jag har 3 stora som ska göras, den på sidan är redan bokat tid för, så undrar om jag ska börja nu på armen , el längs benet:) ska kika runt lite på hur jag typ vill ha det:)


men iaf regningt i dag så vi blir hemma och myser:)
ringa lite viktiga samtal ska även göras...
Tisdag ska jag på ultraljud för stora kropps pulsådern, skönt att få veta liksom!!