BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

måndag 9 juli 2012

det går BRA nu

I allt kaos med , jobb , patrik , sjuk, man är trött då lille man vaknat i  nat och bla bla bla , sitter fortfarande i jävla morgonroken , har inte hunnit ett skit förutom att underhållit han !!! Så ska man prata i luren med viktiga samtal!!! aaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhh ...

iaf så i detta kom ett jävligt bra samtal, jo vi får FLYTTTTTTTTTTAAAAAAAAAAAAAAAA!!!
Så jädra skönt, så nu ska det kollas upp nytt dagis och packas osv! Första sep flyttar vi inn:) Kan ju bara säga fan vad guld, slippa igge och inte kunna ta sig el göra nått och desutom finns det massa jobb mer i stan så:) Nu har jag även fått lånat körkorts bok och så av en fin vän så nu ska jag plugga så gott det går och sen ta det kortet me efter sommaren:) OCH INTE NOG MED DET.... DET GÅR BRA NU:) FÖR ÄLSKLING, OCH ALLT BLIR DÅ TUSEN GÅNGER LÄTTRE FÖR HELA FAMILJEN!Det ända är bara att det blir mer och mer jobb vilket är bra :)
Jobb denna helg måste det bli tydligen , verkar inte som nån kan byta , så då TYCKER JAG ATT JÖRGEN KAN TA PATRIK OCH ÅKA SJÄLV TILL SIN FAR OCH SAMBO så alla dom kan umgås för jag jobbar typ dubbel varge dag och jag kan inte förlora dom dagarn eftersom ingen kan byta!Hade ju varit även skönt för mig att bara få fokusera på jobbet och donat hemma !! Så får se då hure blir:)


Nu somna lille man så då är det bara att röjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjja hemma:) puss

0 kommentarer: