BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

måndag 21 februari 2011

Mmmm jag är verkligen jätte pigg!!!!

Ja e verkligen jätte pigg och glad när jag fått sovit så lite!!! Det e verkligen toppen att vara mamnma i bland!!! hahhah !!! not! Verkligen skit trött i dag fy fan!!!Och det är fullt öss på Patrik nu vill jag lova! Han e såå pigg och en annan sitter typ i sömnen just nu och skriver! Ja i bland önska jag att jag hadde ett jobb just nu så jag kunde få sova lite iaf och jörgen kunde ta han på nätterna el iaf hjälpa till på nätterna så jag kunde få sova lite!!! Men han går ju i skolan så jag får ta hela nättena! Ska fixa ett jobb så jag me kan få  sova ut lite och komma ut och jobba lite! skulle nog vara bra för mig!

NÅGON SOM VILL HA MIG PÅ SITT JOBB EL NÅN SOM VET NÅT??????????
JAG KAN ALLT!!!!!! VAD SOM HELST!!!

I dag ska vi till bvc jag och lillen! ska mätas och vägas och så;)
 sen blir det träning om jag inte är totalt slut och typ somnar på vägen hem från bvc... så ser ni nån sitta och sova i nån buske  så är det jag!!! hahahha;)


vi hörs!

 Sluta vara rädd för allt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!                                                                                                                                                           Känns nu för tiden som att man känner sig både ledsen och nerstämd till och från! går så himla upp och ner!! tröttheten gör vell sitt med!

Jag är så sjukt trött på att lyssna på alla andra och göra som andra säger och va alla andra till lags.
Att försöka göra andra glada och inte mig själv! Har varit så känns det som iaf delar av hela mitt liv!!När ska jag följa mina drömmar! när ska jag lyssna på mig själv!
Dags att göra det  nu kanske!!! så kanske jag mår bättre!

Kan alla andra så kan vell jag...

Fett jobbigt när man får den där klumpen i halsen och bara känner sig rädd för vad som kan hända och vad framtiden ska utvisa.... Moste i stället tänka att det som sker sker inget att göra åt!! allt har säkert en mening med det iaf!

Så där jag då har man dragit av ett pass på gymet;) skönt;) tog tid innan jag kom dit men så skönt när det var gjort!
Nu e man svettig som en karl och ska hoppa in i duschen;) Ja tvätten lär jag ju fortsätta med, fast jag inte vill hahah...


             Svar på din fråga , som var anonym;)
Så nej äter inga tillskott alls förutom nå vitaminprodukter som jag har.
Ja jag äter fett men försöker vell undvika som ex dåliga fetter som pizza och jäkla massa onödigt smör och olja och sånt som man i genligen inte behöver, i tex såser el i stekpannan el på maten osv.. Man moste ju få i sig fett med så klart men man ska ju då försöjka hålla sig till bra fetter, som fisk, avokado , kött, köttfärs och vad det nu kan vara , det änd JAG tänker på så är att kanske skita i att steka maten i massa onödigt smör el göra en sås på överdrivet mycke smör el äta massa skräp mat jämt! kroppen behöver ju fett för att må bra med men den mår inge bra av massa onödigt fett.äter oftast husmans kost men tänker då lite på vad jag lägger upp på talriken och hur mycket..
lihgtprodukter, äter jag vell inte så mycke, det kan innehålla en massa aspartan och plastpartiklar som inte är bra för kroppen och vissa av dom är det faktist mer socker i en vad det kan vara i en vanlig produkt , för då har dom i stället lagt till en massa tillsatser som inte är bra! Men ska jag ha ex cremfrech och lätt grädde och sånt så tar jag oftast den lättaste grädden till maten på ex 4% och cremferchen på den lätta i stället!
Men som med smöret lätta ex så innhåller den plast partiklar som du inte sen kan förbränna, vilket så klart inte är bra!! och jag vet att light saft kan maju dricka så men man blir mer hungrig av att dricka det tyvär!Men jag tror inte så mycke på lihgt saker!
så allt är vell lite beronde på!

Sen tränara jag ju nu och går och så då går det ju faktist att äta mer husmanskost och faktist äta lite godis och så för jag tränar ju bort det sen;) mqan ska nog inte va för hård mot sig själv för då orkar man inte!!
Där i mot nån månad innan sommaren så kommer jag att deffa kanske 3 vecker el nåttoch då blir det sträng kost;)
Och man kan faktist ta som ex twinfast i mellan måltiderna om man är hungrig och inte vill äta nå onyttigt skit, fför det är för dom som vill gå ner i vikt;) finns godare alternativ tycker jag som NOKA ex den e skit god;)


Nu blir det duschen hejsvejs;)

Puppi har somnat nu och jag sitter fortfarande bara i mjukisar och har inte kommit i väg en !!!
Jäkla seg man skulle vara i dag då, inte bra för jag vet ju att tröttheten kommer i kapp snart!
Så va fan dags att träna så jag får det gjort nån gång ju!!


Jäjäää coocoo, nu lär jag gå)

shit vad tjok jag såg ut där!!!! inte okey!!!

aa kul;)

Nu har han sagt typ pappa 4 gånger här på morgonen, och mamma 1 gång!
Alltid jag som lyckas höra det när Jörgen inte är hemma och jörgen som hör när inte jag är där att han säger mamma hahah... Gullunge då<3 Nu vill jag han ska säga mamma i gen ju;;)

Just nu sitter han i mitt knä och är skit trött men vill inte sova inte...
Han har en favvooo nalle nu som är himla gulligt faktist det är Jörgen brors gamla nalle som han hadde när han var barn bamse nalle som är väl utsliten, det har blivbit Patriks nalle nu, gulligt tycker jag, att patrik har den nu ;)Patrik fick ju 'även sitt namn efter Jörgens bror som gått bort och nu myser han med hans favvo nalle<3 helt underbart sött;)

Snart kommer min stora prins hem, antar han e skit trött så ska krama och pussa på han tänkte jag så han blir pigg)

hörs sen:)

godmorgon......

Måndag då!
Sitter och dricker kaffe då  försöker bli pigg!!! Man e ju trött som vanligt!
Ja tvätt har man  dags att ta och tvätta då kul jul!'
Annars blir det träningen i dag.......Ska kolla om Frida ska med träna i dag då;)
I går ropa patrik pappa;) gullunge då!!!