BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

tisdag 10 april 2012

godmorgon

Härligt det närmar sig med storm steg mot utomlands resan :)
Fast känns som tiden går skit sakta just nu:)


Killarna försov sig så vi hoppa upp och gjorde dom klara, själv har jag huvudvärk så hoppas det släpper snart! Inge kul väder så kan ju bero på det:)
I går skulle vi klippa lille man "lite" mmm , det sluta med att det var mycket! Med atnke på att det hade inte varit så jämt i håret annars hahah:) Men gud vad anurlunda han såg ut då...Tycker samtidigt att det var liksom patrik att vara lite långhårig så jag tycker han skulle ha det , men men det växer ut fort och han vart faktist jätte söt i kort med:) Det var inte det lättaste att klippa han, vi fick muta med godis och allt möjligt hahaha:)Min stor kille<3<3<3

Så nu hinkar kaffe bli pigg och plugga på , inget jobb , en fan också, jag måste jobba men neeehhhehehppp!!!

vi hörs om ett tag puss hej:)

SÅ MIDDAGEN AVKLARAD, PATRIK HADE ETT LITET SÖTT VREDESUTBROTT NYSS HAHAH, JA MEN SOM TUR VAR GICK DET ÖVER LIKA FORT:) NU BYGGS DET MED LEGO OCH DET ÄR FRID OCH FRÖJD:)

JÖRGEN ÄR OCH DONAR LITE OCH JAG KÄNNER MIG NÖJD MED PLUGGANDET.
LITE SOFF MYS MED LILLE MAN INNAN DAGS FÖR SÄNGEN.HOPPAS PÅ ATT DET BLIR JOBB I MORN DÅ.

HA EN TOPPEN KVÄLL PUSS HEJ

PS: ALLA HAR VI INTE HJÄRNAN PÅ PLATS I ALLTID OCH ALLA GÖR VI MISSTAG OCH INTE TÄNKER FÖRE VI SÄGER SAKER, INGEN ÄR PERFEKT MEN DET GÖR OSS INTE TILL EN DÅLIG MÄNNISKA FÖR DET.
MEN ATT HÅLLA PÅ TYCKA ILLA OM FOLK BARA FÖR ATT MAN INTE HAR NÅ BÄTTRE FÖR SIG ELLER FÖR MAN INTE MÅR BRA SJÄLV , DET ÄR EN ANNAN SAK!!

HEJSVEJS

GICK JU SKIT BRA FÖRST MED PLUGGET , NU STÅR DET HELT STILL!!!ÖÖÖÖÖÖÖÖHHH... HAKAT UPP MIG PÅ EN FRÅGA! SÅ KOM EN LÅT PÅ TV SÅ BÖRJA JAG TÄNKA PÅ MAMMA I STÄLLET! KANSKE DÄRFÖR DÅ!

DEN SAKNADEN JAG HAR , HAR JAG ALDRIG KÄNT FÖRR............

tisdag

sovit ut en sväng på morgonen , dock var jag upp i natt då lille man drömmde och var jätte ledsen så , myste och så tills han vart lung i gen<3 Killarna drog vid halv åtta i morse så somna jag om en sväng:) Men nu lär jag plugga på som attans, hade tänkt träna sen eller gå ut och gå en sväng..


kaffe och en protin shake nu och ladda för plugga!! 
Ongest över att vissa saker ligger över mig som det här med mammas begravning, att jag inte kunnat kunnat åkt ner till mormor och hjälpt henne som jag hade velat då jag varit så pass dålig , men men ... kan ju få ongest för allt!!!
Jo jag är en tjej som fan ska behöva få det för allt!! typiskt...


Men jag går på nålar just nu kan jag lova , för det första ska jag egypten snart vilket ska bli så sjukt skööönt:) sen väntar jag på svar på en lägenhet i stan som är alltså i topp skick, så jävla fin helt ny renoverad , mitt i stan , 1 minut från mitt jobb. Nära till våra jobb, syster och allt... fy fan vad skönt det hade varit, jag vill jag vill verkligen ha den!! Högt i tak , och super fin , desutom har den diskmaskin hahahah, så slipper man bråka om det med hahah:) Ber verkligen att vi får den men tyvär så tror jag inte det för det är jätte många som vill ha den!Men vi är 1 par av dom som dom ska diskutera i kväll iaf om vi får den eller inte så det är ju bra iaf:) Så får svar om någon dag och får vi den så flyttar vi i juni:) Vill verkligen komma nära syster , jobb och slippa behöva ta buss vart jag en ska, ska ta körkortet efter sommaren men ändå!! Men vågar inte tro något en men jag hoppas ...
Ne nu ska jag plugga och kolla vad vi ska beställa på inresan till egypten puss hej:)