BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

tisdag 10 april 2012

tisdag

sovit ut en sväng på morgonen , dock var jag upp i natt då lille man drömmde och var jätte ledsen så , myste och så tills han vart lung i gen<3 Killarna drog vid halv åtta i morse så somna jag om en sväng:) Men nu lär jag plugga på som attans, hade tänkt träna sen eller gå ut och gå en sväng..


kaffe och en protin shake nu och ladda för plugga!! 
Ongest över att vissa saker ligger över mig som det här med mammas begravning, att jag inte kunnat kunnat åkt ner till mormor och hjälpt henne som jag hade velat då jag varit så pass dålig , men men ... kan ju få ongest för allt!!!
Jo jag är en tjej som fan ska behöva få det för allt!! typiskt...


Men jag går på nålar just nu kan jag lova , för det första ska jag egypten snart vilket ska bli så sjukt skööönt:) sen väntar jag på svar på en lägenhet i stan som är alltså i topp skick, så jävla fin helt ny renoverad , mitt i stan , 1 minut från mitt jobb. Nära till våra jobb, syster och allt... fy fan vad skönt det hade varit, jag vill jag vill verkligen ha den!! Högt i tak , och super fin , desutom har den diskmaskin hahahah, så slipper man bråka om det med hahah:) Ber verkligen att vi får den men tyvär så tror jag inte det för det är jätte många som vill ha den!Men vi är 1 par av dom som dom ska diskutera i kväll iaf om vi får den eller inte så det är ju bra iaf:) Så får svar om någon dag och får vi den så flyttar vi i juni:) Vill verkligen komma nära syster , jobb och slippa behöva ta buss vart jag en ska, ska ta körkortet efter sommaren men ändå!! Men vågar inte tro något en men jag hoppas ...
Ne nu ska jag plugga och kolla vad vi ska beställa på inresan till egypten puss hej:)0 kommentarer: