BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

måndag 4 juni 2012

Gymet avklarat med Jenny , känns toppen:) Kul att mina rutor på magen är borta , blir så när man är en gotte gris som jag , men lungn baaa dom kommer snart i gen :)


I dag drog jag i genom lite på kroppen bara , nu käkat lunch , rester från i går!

Middagen ska jag göra köttfärsoppa med grönaker:)

Gymet i morgon med , sen hc få remis till att rönka min kropps pulsåder!!!

vad ska man titta på i kväll då??? biggan är ju slut!! kul, nopp..

puss hej så länge

liten håla

Har jag flyttat till för ca 6 år sen ju !! Ja lilla hudiksvall!!! varför undrar många! Jo trött så stor stan osv, varit där , gjort det osv... Ville ha en förändring i mitt liv , rycka upp mig , vilja leva osv. AA skit samma , men jag trivs bra här och till en början var det inte lätt , ni vet med vänner osv, komma som ny brud och allt, aa ni vet hur just tjejer kan vara !! Men det har gått bra och jag har hittat vänner för livet här och jag slapp drägg vännerna från mitt föra liv !! Tack och lov för det! Men mina gamla  fina vänner som jag haft från det jag var barn dom har jag kvar i stockholm , dock syns vi inte så mycket men vi håller kontakt endå och hoppas vi syns snart! Förr var det ju att man åkte ner till mamma som bodde kavr så träffa man dom då , nu kan man ju inte åka till mamma så nu får det bli att man fixar en dejt med på en gång med vännerna och får åka ner då:) Nu har ju min tid och mående inte varit på topp så har inte haft ork. Men nu är den tillbaka och nu är det på tiden jag åker ner och träffar dom:) Dom förstår så har aldrig varit nå problem alls!!


Iaf när man kommer till en lite håla som hudik så tänker man ju att alla ÄR SÅÅÅ SNÄLLA OCH GULLIGA OCH KÖR TRAKTOR TYP hhahaha, men så är inte läget, nopp , visst dom jag träffat asss goa vänner men jag lovar fins fula fiskar här med!  Små stroppor som tror sig veta , dömmer osv..Och mycket vanbis" el hur det nu stavas" hahahah...  Sånna får mig bara att kräkas, det finns ju tyvär överalt! Men hallå Försök inte vara nått du inte är! Var den du är och låt folk ta dig för den du är och gillar man inte det , sååå dra då för fasen!!  Till en början vill man ju vara alla till lags , men sen växer man och inser att vem fan bryr sig!! Jag är den jag är och kommer från det jag gör , kan man inte ta det el som den jag är då behöver man inte ha med mig att göra ! HEJ DÅ! 
Och vad fan när jörgen kom hem från han hade varit ut för ett par helger sen kom han hem och sa "louise har du varit tillsammans med , han???" jag höll på tappa hakan baaa va??? ne skulle inte tro det va!!! Det var min kära vän som i dag är död som var det!! Det jag gjorde var att RÄDDA LIVET  på han då han höll på att dö hemma hos henne ,han hamna dock i koma , nu vet jag inte om han lever el inte! Det är en annan historia, men iaf saker går runt runt och ingen vet nått , det bara sägs saker utan att nån vet nått!! Men så är det överalt:)


Iaf nu dricker jag kaffe och ska skriva klart det sista , dra till gymet och ha en bra dag:) puss och 


kram :)