BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

onsdag 18 januari 2012

Prominix på morgonen en timme gjorde susen i .....
Satte mig och plugga , fan vad bra! Sen gick jag upp med pulka och hela balleten skulle hämta lille man men då kom hans store far och mötte oss så vart endast pulka åkning till bilen hahah;) Så på fredag sa jag till dagis att han ska vara ledig om jag inte får jobb då så klart , men annars blir det badhuset eller buspalatset för oss;)


I morn ut och gå en promis sen läkar tid , sen hade det fasen varit mys att träffa lilla syster och tagit en fika el 2;) 


Herrefan vad jag är trött, står och sover snart!
Min son har vredes utbrott vid mat bordet, jag fatttar inte han vill inte sitta still och äta i sin mat stol, och jag lovar han blir helt galen, och han ger sig inte , det andra dagen nu som han blir helt galen , och han älskar att äta så det är inte det. Men han vill inte sitta still bara i stolen, och med andra saker som han inte får gör men SOM HAN BARA SKA GÖRA , blir han helt galen! Man blir ju nästan rädd el nja undra liksom om detta är vanligt eller vad det är!?? Så då får man liksom lirka bort det och inte ge sig och försöka hitta andra lösningar och leka bort det . ;Men det är svårt , specielt när det är ens första barn och veta.Men har läst lite på nätet och han verkar inte vara den enda så;)
Min lilla ängel , ja kan verkligen visa sina kännslor , och bli helt vansinnig hahaa<3


Finns inget bättre en min lilla sötnos, älskar han så sjukt mycket<3<3<3Herregud, kämpar dagligen med känslor upp och ner hit och dit! Men skönt att fatta varför iaf! Men trodde det kunde vara över snart , joo tjen!! som om man haft tur förr eller?? nopp... Funderat på om jag kanske ska gå och prata med någon det kanske skulle underlätta faktist! Så ringa beställa tid hos läkaren och se vad dom säger om det. skulle höja dosen av inderal då jag har skakningar och slits sönder inobords till och från! Har för hög puls som moste ner tydligen! Men allt har sin tid och sen blir det bra! Fan vad jag längtar till slutet på maj;)


26 feb fyller ju jörgen år så då hade vi slagit i hopp en fest för jag fyllt 30 och han fyller då , så hade vi tänkt ha maskerad, fan vad jag tycker det är kul med maskerad;)Sist det var maskerad så var jag polis hahah, jäklar vad kul det var, denna gång har jag ingen anning vad jag ska vara, folk kan tycka men vad dåååå nu är du ju mamma och bla bla bla... då kan man inte se ut varken si el så?!! Du skit på dig känner jag!! Det är inget min son tar skada av vad jag gör så, och jag för det första klär mig hur jag vill , gör vad jag vill , bara för jag blivit mamma så får jag inte sluta ha kul el måste bli nån gammal kärring med nån tråkig moral! Nej man får klä sig hur man vill, lev ut och ha kul anser jag!  Japp så det ska bli latjo faktist! så först fest hemma sen ska vi ut alla ;)


Jävlar grubblande just nu ang jobb, jävlar vad jag håller på och letar och söker och tjatar!!


Ha en härlig lill lördag puss hej<3