BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

onsdag 17 augusti 2011

tänk vad kul om jag fått varit med på det här


Model Search Scandinavia

Get ready to become famous

 
 
Öppen ansökning fr.om. den första juli t.o.m. den sista september 2011 för tjejer 18 år och äldre bosatta i Skandinavien.
Du kommer att få möjlighet att lägga upp bilder, filmklipp och biografi för att maximera dina chanser att vinna.

Omröstning sker den 15e oktober till 15e november. Top 20 går vidare till "Final". Av dessa tjugo tjejer kommer BMR Sports Nutrition välja ut fem favoriter som offentliggörs den 18e november. Dessa tjejer får hänga med till Fitnessfestivalen (http://www.fitnessfestivalen.se/) den 2-4 december där vinnaren kommer utses på stora scenen.

Ingen tidigare erfarenhet inom modellyrket krävs. Alla tjejer är välkomna att söka eftersom vi inte ställer krav på hur valtränad du måste vara; men du ska helst tycka att det är kul att träna och leva en sund livsstil.

DON’T MISS this lifetime opportunity!

Totala vinstsumman värde över 200 000 SEK!Vad betyder det att vara BMR Sports Nutrition-modell?

• Du får ett exklusiv sponsringskontrakt med BMR Sports Nutrition som gäller i ett år. Gratis produkter från BMR Sports Nutrition till ett högt värde.

• Någan gång under våren 2012 (enligt överenskommelse med dig) kommer du att flygas över till den soliga staden Los Angeles på en tiodagarsresa. Du kommer att stylas och sminkas av en känd Hollywood makeup-artist och fotas av en känd fitnessfotograf till BMR's marknadsföringskampanj för internet och tidningsannonser, broschyrer, kataloger och posters. I detta ingår även videoreklam. Detta betyder maximal exponering över hela världen for BMR Sport Nutritions blivande modell. Strandfotograferingar i bikini i soliga Kalifornien förekommer. Hela resan och vistelsen betalas av BMR Sports Nutrition. På de lediga dagarna kommer BMR Sports Nutrition att arrangera olika typer av fritidsaktiviteter för dig för att göra Los Angeles-resan till en så bra upplevelse som möjligt.

• Att vara BMR-modell betyder inte att du måste sluta med ditt nuvarande jobb eller studier. BMR Sports Nutrition kommer självklart  att vara så flexibla som möjligt och försöka tillmötesgå ditt schema.

• I priset ingår kläder från Better Bodies till ett värde av 6.000 SEK.

• Du förväntas kunna ställa upp och jobba vid branchrelaterade tävlingar, mässor, butiksevents, föreläsningar och dylikt i Skandinavien. Det ingår en ersättning vid denna typ av events och BMR Sports Nutrition betalar även alla resor.
 
Obs: alla bilder och filmklipp du laddar upp måste godkännas av administratör innan de blir synliga.
 
 
 
Då hadde jag behöft tid och mycket mer träning men ändå kul!!! hadde inte haft en changs men en kul grej ju;)

så länge jag vet vem jag är och vad jag vill så finns det inga problem

Ska det inte vara det ena så ska det vara det tredje hmmm!!
Pengar hit och pengar dit!! Kan det aldrig vara nog! Kan tycka att det slössa en massa på skit i bland !Jag kan inte det , För jag jobbar fasen MUTTAN av mig nu för att komma i kapp allt skit med tanke på en förjävla mamma penning man haft!! TROTTS ATT JAG JOBBAT BRA MYCKET I MITT LIV MEN ÄNDÅÅÅ TYCKER DETTA JÄVLA KLAND ATT MAN SKA HA MINDER PENGAR NÄR MAN FÅR BARN!!!!!!!!!! ÄR INTE DET HELT SJUKT ?? JOO!!
Iaf så nu försöker jag komma i kapp med allt , så därför jobbar jag som ett ass, Då är det inte meningen att man kan tro man kan göra och handla lite av varge strunt tills man börjat lösa saker! Det kan jag bli trött på!! Ska man nångång komma i kapp så får man fan skärpa sig och fattta att man kan inte göra allt!!

Så nu fick jag ur mig det.............................

Ja jag jobbar dubbel pass i dag!! Och ska försöka hinna med att skriva ett CV i dag för mitt vik går ut snart och jag moste ha ett fortsatt jobb så är det ju bara!! Min ansökan till mitt projekt är snart klart , så hoppas det går som jag vill , men jag jobbar stenhårt på det!!

Har en förjäkla träningverk i dag var och gymma i går i gen, känndes för jävla bra, så i morn kör jag i gen hårt som fasen, då blir det RUMPA OCH LÅR, MAGEN OCH FÖRBRÄNNA!!
fÖR VET NI VAD??????????? Jag hatar mest på hela min kropp det är min rumpa!! Alltså hallå vart fan tog muscklerna vägen då??? Har ju bara ett jävla daller ärsle ju efter att jag fick barn, inte OKEY. ser ju ut som en hängröv som bara dallrara ju!! Nej fy fan moste jobba upp muscklerna i röva;) Känns toppen att fått börja träna i gen!  jag tar mig den tiden nu, det moste man, min sambo kan ju ta sin tid så varför ska inte jag få göra det?! Ehhh slut tjafsat om sånt jag gör lika mycket vad jag vill och så vart det med det!

Känner mig som att jag inte orkar med en massa strunt längre utan känns som man blivit starkare i bland och bara viftar på huvet nu förtiden,,har haft svårt att säga i från förr men nu säger jag kanske lite för mycket i stället!! orkar inte bry mig helt enkelt!

iaf trött är jag men glad att jag har ett jobb att gå till, men nu moste jag hitta ett till eller flera jobb med tanke på att alla kommer till baka från sin semester nu! Tänker inte vara utan jobb så detså;)

Hoppas jag får träffa söta Lina i morgon ,var ju på tok förlänge sen<3

Och golfen ja hur går den??? har bara varit upp en gång till och slagit lite, men hoppas på att komma dit och träna snart i gen, ärju förjäkla kul iaf , även fast det ser ut som jag skitit på mig när jag står där hahaha;)
Borde ju finnas tid för det med tanke PÅ ATT MIN SAMBOOO HAR TYP BOSATT SIG DÄR!!

Puss hej vi hörs ;)