BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

söndag 20 maj 2012

vafan

Sitter och fäller en tår när man tittar på biggan hahahah, aa alltså då när man fick se dom fick besök av sina nära då grina man lite!!

Så nu sover lille man ,och som jag sa jag glor på tv , älskling hade gjort revben tills jag kom , tusen tack för det:)
Men min mage är inge kul, alltså stenhår , super stor och ont i några dagar nu , men sen när jag kom hem vart det lite bättre så hoppas det lägger sig nu då!

men hej hopp snart blir det natta för mig, ganska sliten faktist puss

Grattis till mosters f i s

H e l l o själv är jag på jobbet , jobbat hela helgen. Men i dag fyller ju milo 2 år och jag kan inte vara med på kallaste så det känns tråkigt :( men Patrik ska dit med pappa sin så det är bra;) får träffa milo en annan dag :) som sagt jobbar i dag till sex sen måste jag plugga på och mysa med lille man så klart ! Träna plugga kommer mina närmsta dagar bestå av . Ska ta alla mått på mig nu och sen se om en månad om det hunnit hänt något :) ni ska med få se ! I helgen som kommer ska jag ut med Sara syster och älskling och med fler som vill:) ska bli himla kul , jag och Jörgen är aldrig ute tillsammans så det skulle ha varit kul faktiskt , men har vi ingen barn vakt så får han bli hemma ! Helgen efter det blir det Malmö och kolla när hörgen ska tävla spejat och lille man åker med och hejar , Patrik har ju aldrig varit med så det är ju på tiden han gör det :) kommer bli toppen kul !!! Me nu lite jobb och sen en kung kväll för mig haaaaahaaa :) puss and love