BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

torsdag 31 maj 2012

Jörgen tycker jag är finare nu tydligen då jag lagt på mig några kilo, får beröm hela tiden av han att han tycker om det bättre!! Och faktist så tycker jag det passar mig bättre en att se ut som jag gjorde ett tag! som ett benrangel...Nu moste jag där i mot bli hårdare!! Och så , sätta på en hårdare kål med träningen så man blir hårdare och får till mer rumpan, nu börjar den iaf bli fylligare men den är fort farnde en slapp rumpa hahah!!


Så nu måste hag fitta till denna kropp, önska mig lycka till hahaha

oturs dag

Välkommen oturs dagen hahah, börja dagen med att sova över , bråttom i väg till jobbet , väck killarna i ren fart och baaa upp meee er! Iaf så han jag prisis" el hur det nu stavas" Sen hem , patrik drar i väg hela saft kannan över bordet , jag vatten glaset och sen ska jag göra blåbärs paj då tappar jag vanilj pulvret över golvet ! Så är man super trött och patrik trottsig.... Nu kollar vi på Bigbrother käka lite paj , karl fiskar... OVANLIGT!!! nopp ..Snart sussa lille man och jag ska skriva vidare lite , i morgon väntar jobb och träning!!
Inte nog med den oturen så spyr jag på ekonomin just nu,,,Men som sagt allt löser sig TILLSLUT!:)

Bråken vi kan ha denna familj eller tjafs sååå som alla barn familjer kan ha , är hos oss kan vara JUST TIDEN!! Min tid?? hans tid??? aaa ni fattar det är ett stort samtals ämne !!! Så dra fram piskan får jag ta och göra hahah;)

Iaf så är det i dag 7månader sen i dag kl sju jag fick veta att mamma dog!!Så det känns!!! Aa säger som syster dom sju månaderna har varit skit tuffa på många sett, jag älskar dig mamma och saknar dig JÄMT <3

Hoppas ni andra haft en bra dag, hoppas morgon dagen är bättre;)