BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

onsdag 25 januari 2012

ja man är ju knapast en våt dröm just nu

Va fan! Nej bara gilla läget , eller ne det gör jag fan inte , inte ett dugg!!Mmm Kul så fick jag veta att läraraen min inte sett att jag gjort nått?? Eehhh va! Inte gjort nå , ja visst jag har inte gjort det så fort som man ska men jag har gjort det! Har ju eller måste ha gjort nå hel tokigt ja!! Va fan jag är ju värre en en uppblåst jävla plast docka! ORKA...Mm så innan jag skulle dra till jobbet så bara brast det, alltså jag blir ju fan galen snart , är det inte det ena så är det fan det andra, och allt får mig att bara brista just nu, fan grinar ju bara jag ser en myra bli på körd av en snigel.Orka vara så kännslig nej. Kan jag inte bara få bli en kall jävel tack!Eller aaa kännslig och kännslig jag känner vell att va fan det är ju bara fel och blir bara fel , vad jag en gör. Helt ärligt så kämpar jag på som attans med allt tycker jag att ens hålla mitt humör uppe som är helt åt helvete just nu! Kaos både i huvet och på utsidan! Men men bara försöka göra rätt med pluggandet nu då . ska ringa läraren i morn och höra vad hon mena! Men nu jobba natt och sova lite i morn så får jag ta tag i det när jag vaknat!

För baskat arg , ledsen besviken och bla bla... och allt på mig själv typ, varför riktigt vet jag inte men fan vad jag saknar mamma känner jag , vill bara träffa henne just nu! I mellan åt hatar jag mitt liv, samtidigt som jag vet att jag borde vara lyckligast i världen, som fått världens finaste son.Och det är jag , glad  och lyckligast över det så klart, men det andra bara tar över i bland och känner mig bara jävligt hopplös!
Varför detta är så starkt nu vet jag varför med och vet det är en tid som försvinner , men jag vill det ska försvinna nu för jag vet inte hur länge till jag orkar! Var allt tvunget att komma på en gång! Ja eller det kanske vara lika bra det så är man av med det , så kan jag ju försöka se det med.Inte nog med att jag bli knäpp av att göra mig bra , så ska man få alla jävla symtom och få lite annat på köpet! Kan ju lova att jag sen gjort allt detta förjäves!
Så har jag kännslan av att allt ska ligga på mitt ansvar vad det gäller allt och jag pallar inte det nå mer , gör vad ni vill , jag brayr mig fan inte! Jag vill bara bli bra och få livet att funka ! Har nog med mitt just nu.

Och jag vet jag inte är lätt just nu , men jag kan inte ens förklara hur fan det känns just nu men att känna det jag gör och hur fan det är , har nästan fått mig att göra nått jag kommer att ongra! Ge upp! Jag är desutom tom och minnet är som en guld fisk , flåsar så fort jag går , orkar inte träna nå längre stund, trött ,grinig , äklad av mig själv , ångest av allt, tappar vikt så jag ser ut och känner mig som ett äkel , och det gör jag för att jag inte orkar!! Hade jag orkat och det inte hade varit skit runt om kring så hade vardagen funkat bra mycket bätter just nu! Men det känns som jag får bli påmind om hur jävla värdelös man är hela jävla tiden! Fatta aen sak jag hade lika gärna kunnat legat bara inte ens rört på mig så var glad att jag göra fan allt men orken är borta! Oron över allt gör det bara jobbigt så jag fundera på om jag bara ska se till att smärtan går över snabbt så slipper jag ju oroa mig så mycket för det sen! Ehh inte vet jag , nej jag vet fan ingenting när jag mår så här bara att jag vill ge det ett tag till och hoppas jag får en bättre dag i morn!

I förre går var det 5 år sen jag la av med drogerna! Det är jag grymt stolt över! Kommer aldrig ta en drog jävel till i mitt liv och densaken är ju klar! Men visst fan kunde det vara lätt förr men i längden är det inte det! Det är bara skit av droger och man blir ju helt dum i huvet bara! Så där känner jag mig grym.Jag har min son att tänka på , tack gode gud för det! Han är mitt allt , så att vara stark för hans skull om jag inte skulle orka själv! så får jag ju tänka när det blir för jobbigt!

Men var tvungen skriva av mig lite, du kan tycka en jävla massa efter det här! men tyck på du det gör vi ju alla ... Hej svejs så länge!