BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

söndag 17 juni 2012

Nu varit ute och gått i ca 2 timmar så lille man skulle somna , och jag fick mig en promenad, sen vart det hc och patrik ska ha mollepeck och alvedon i några dagar , och massa glass så klart:) Var nå virus då!!


Men jag har liksom fått en super fin present av min älskling ska få göra den , den 29 de är det bokat:) Så vart jätte glad så klart:) ska tatuera mig som jag tajat om länge hahah:) Ska inte på börja den stora denna gång !!

söndag

Söndag och ledig i dag , jobbade ju natt i förre går till går , kan lova jag var trött!!! Sov bara 3 timmar sen när jag kom hem sen drog jag till gymet , vilket känns i dag kan jag lova , och jag bara älskar det, när det känns liksom . Så i morse när jag gick upp med lille man busade vi lite sen drog vi ut och gick min vanliga runda:) stanna vid en lekpark och lekte lite , hem och sen var han trött , så bums i säng efter vi käkat lunch<3


Jörgen ska i väg och spela golf nu sen blir det gymet för mig när han kommer hem!! Nu ska jag passa på och vila, fan vad hårt jag håller i tummarna nu!!!!! Jag vill verkligen flytta nu till den där lägenheten vi kolla  på!!! Har inte hört nått en å , ingen lycka denna gång heller verkar det som!! Men nu när man verkligen vill flytta till stan så vantrivs jag mer och mer här !! Hatar att vara i igge och tycker inte om den här stället alls nu ... Så jag hoppas :) Ska även kolla på en annan på tisdag, fast den var dyrare men jag måsta hålla all dörrar öppna och bara hoppas !


Skönt lägga sig på soffan och bara vara en stund;)