BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

fredag 18 mars 2011

lördag morgon

Godmorgon , antar att det är nästa bara all mammor som är uppe vid den här tiden nu ;) Ja el pappor så klart , men min sover nu han! Patrik kryper el ålar sig till saker han inte ska göra det till och ska ha tag på allt och stoppa det i munnen just nu hahaha!! Sen ställer han sig som om det ser ut som han ska göra armhävningar hahha;) ser bara kul ut!
Skönt att solen lyser , då blir man lite piggare iaf! 
I går kväll skulle vi se på film mmmmmmmm men jag somna i älsklings knä efter en kvart , så vart inte så mycke film för mig hahah;) SKÖNT!


Allts jag förstår jörgens frustation faktist när vi prata ut i går när det gäller saker och ting! Alltså jag har ju ändå lite vänner här uppe men han har ju faktist inga, så kan ju faktist bli ganska trist för han med tanke på att han har faktist frågat både här och där om nån vill göra både det ena el det andra, men det är bara snacka på dom flesta så jag kan faktsit förstå att han börjar ruttna! Menar han tycker det inte e så kul att vara med bara mig och tjejer bara!
Älskling älskar som mig att hitta på saker och fiska och spela golf el göra vad fan som helst! 
Och vi har tröttnat båda på att fråga om man vill göra nått el att bjuda på middagar osv för man får endå inget till baka känner vi! Men som sagt han har försökt få kontakt med andra killar här men tycker inte dom visat så mycket till baka så då går det inte att göra så mycket!Så mycket därför Jörgen kanske inte haft så bra humör på sista tiden med tanke på att han vill göra nått inte bara sitta ! så frustationen kan jag förstå nu!


I dag iaf så flyttar han syster upp hit! Det är himla bra för henne och Jörgen så det ska bli kul! Bra att hon får en ny start i livet med;) så ska hjälpa dom med flytten när dom kommer;)


I går parata vi om vi med ska flytta sen  vi med fast typ nån helt annanstans! inte nu men sen, för jörgen har förmodligen fått ett fats jobb i söderhamn och då går det ju inte men annars om ett tag el nått så kanske det är dags att flytta! kanske göteborg el inte vet jag! allt beror på jobb! har vi jobb så klart vi måste stanna;)


Nu ska lille man få frulle så vi hörs;)

mammas lilla ängel satte sig upp HELT SJÄLV

Men åååå söt patrik satte sig upp helt själv; vi vart så glada att vi börja klappa händerna och nästa la en tår hahah;) Gullunge då;)

Love you <3

Kaloribrännaren Celsius

Celsius finns i med samt utan kolsyra i flera härliga smaker och varianter. Grunden i alla Celsius produkter är Meta Plus®, en varumärkesskyddad blandning av vetenskapligt validerade ingredienser som visat sig förbränna kalorier genom att öka ämnesomsättningen samt ge en varaktig energistimulans!
  • Innehåller Meta Plus®
  • God smak
  • Lågt kaloriinnehåll

Härlig smak av ingefära

Vi älskar ingefära och hoppas att du också gör det! Varje Celsius-dryck har fått en liten gnutta kryddig ingefära som, förutom den goda smaken, också har en rad andra nyttiga fördelar för hälsan.


Det tog 5 år att få ett svar på frågan "Tänk om man kunde njuta av sin favoritdryck och samtidigt bränna kalorier?" men svaret kom och drycken Celsius, som är ett registrerat varumärke hos Celsius Inc., lanserades i USA i juni 2005. Och resten är historia. Det unika med Celsius och dess effekt är att man har testat drycken som helhet och inte bara de fungerande ingredienserna för sig, som så ofta är fallet. Celsius utvecklades av ett engagerat team av forskare, näringsexperter och konsumenter, och företaget har som målsättning att utveckla hälsosamma drycker som ger resultat och kan drickas varje dag.

Storsäljare


DEN HÄR DRYCKEN SKA JAG PRÖVA IAF!

Varit på stan med brudarna i dag! och barnen så klart;) Det kliar satan i Patrik tänder stakarn, och är i en väldigt gring perjod! Inte alls kul men går väll över! Tycker synd om han :(
Iaf så tog vi en fika och bar kollat läget!


Nu hemma och patrik har fått mat , jörgen tränar och jag känner bara upp och ner just nu!!


så ha en toppen fredag med er! vi hörs

skit natt

Skit natt! Upp ett par gånger i natt och sen är det ju tar man har en karl som har  ett sånt himla bra HUMÖR när han e trött!! så det vart ju en toppen natt! Sen gick jag upp med Patrik vid sex tiden . Då ville inte han sova längre! Så känner mig bra sliten i dag! fy fan!


Det roliga är att Patrik kryper nu lite ! i bland blir det små skutt som han tar och i bland kryper han ordentligt så det går framåt;)i går kväll skulle han bara upp på bordet;)

I morse

överaska Jörgen med en blomma i går,   en blomma för att visa att man älskar han!<3


Så ja då var det fredag då! i dag blir det träning och inte så mycket mer tror jag , känner bra slut! Men får se sen då!
Nu ska jag mysa med patrik så vi hörs;)