BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

fredag 18 mars 2011

lördag morgon

Godmorgon , antar att det är nästa bara all mammor som är uppe vid den här tiden nu ;) Ja el pappor så klart , men min sover nu han! Patrik kryper el ålar sig till saker han inte ska göra det till och ska ha tag på allt och stoppa det i munnen just nu hahaha!! Sen ställer han sig som om det ser ut som han ska göra armhävningar hahha;) ser bara kul ut!
Skönt att solen lyser , då blir man lite piggare iaf! 
I går kväll skulle vi se på film mmmmmmmm men jag somna i älsklings knä efter en kvart , så vart inte så mycke film för mig hahah;) SKÖNT!


Allts jag förstår jörgens frustation faktist när vi prata ut i går när det gäller saker och ting! Alltså jag har ju ändå lite vänner här uppe men han har ju faktist inga, så kan ju faktist bli ganska trist för han med tanke på att han har faktist frågat både här och där om nån vill göra både det ena el det andra, men det är bara snacka på dom flesta så jag kan faktsit förstå att han börjar ruttna! Menar han tycker det inte e så kul att vara med bara mig och tjejer bara!
Älskling älskar som mig att hitta på saker och fiska och spela golf el göra vad fan som helst! 
Och vi har tröttnat båda på att fråga om man vill göra nått el att bjuda på middagar osv för man får endå inget till baka känner vi! Men som sagt han har försökt få kontakt med andra killar här men tycker inte dom visat så mycket till baka så då går det inte att göra så mycket!Så mycket därför Jörgen kanske inte haft så bra humör på sista tiden med tanke på att han vill göra nått inte bara sitta ! så frustationen kan jag förstå nu!


I dag iaf så flyttar han syster upp hit! Det är himla bra för henne och Jörgen så det ska bli kul! Bra att hon får en ny start i livet med;) så ska hjälpa dom med flytten när dom kommer;)


I går parata vi om vi med ska flytta sen  vi med fast typ nån helt annanstans! inte nu men sen, för jörgen har förmodligen fått ett fats jobb i söderhamn och då går det ju inte men annars om ett tag el nått så kanske det är dags att flytta! kanske göteborg el inte vet jag! allt beror på jobb! har vi jobb så klart vi måste stanna;)


Nu ska lille man få frulle så vi hörs;)

1 kommentarer:

ElaisMamma sa...

Jag förstår Jörgens frustration, så där hade Micke de med i början då vi träffas. Han kände ju ingen här då :/ men sen då han får jobb så hittar han säkert massor med nya kompisar :)

Puss och en fin dag <3