BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

söndag 20 mars 2011

gymat känns sjukt bar efter

Kände mig lite för seg för att träna men när man väl gjort det så känns det toppen faktist;) Har ätit middag med Jenny och Eva, och nu har lille man fått mat och snart blir det bara slapp i soffa och ha en lung söndag kväll!! i morn ska jag ringa jobb och fixa och dona så vi får nån fason på det här! Vill ju LOVA ATT VÅRA PLANER FÖR SOMMAREN KOMMER ATT KOSTA SÅ DAGS ATT DRA IN MER MER STÅLARS! så vi kan göra det vi vill, och ta mitt körkort!

söndag morgon och får vakna upp själv, skönt att vila öronen

Godmorgon!
Skönt att fått sovit lite längre i natt iaf, tog lilleman i natt och älskling tog han på morgonen, nu har dom gått till gymet, så himla skönt att få gå upp och vara själv ett litet tag och få vila öronen;)
Sen ska jag ner och träna! I går så somna vi vid åtta tiden och vakna i gen vid elva sen somna vi om i gen så jävla skönt känner jag!
Solen lyser så då blir man ju glad;) Älskling ska dra och spela golf sen och jag ska städa här hemma hade jag tänkt sen vet jag inte vad jag och lille man ska hitta på , det märks;)


Nej dricka mitt kaffe och njuta av tystnaden ett tag blir det för mig nu!Ny kropps bild efter 2-3 månaders träning,tyvär har det inte kunnat bli så mycke tyräning under den tiden med tanke på att jag opererat benet där i mellan! så blir en ny kropps bild om en månad i gen, för nu kan jag träna gärnet, så det var inte så stor skillnad på denna bild och den jag la ut förra gången! Men man ska inte hänga läpp för det utan det är bara ge gärnet nu!!!

Ha en trevlig söndag så höres vi soon;)