BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

onsdag 13 juli 2011

tokig iller jävel typ

Känner mig helt vilsen i dag!! Mmm fel vecka kom i går så inte så konstigt kanske, lite sömn och mycket jobb!! jobba dubbel pass i går sen hem och gick och la mig nästan på en gång! Medans Jörgen och han far var ut och gjorde stan dom! bra på lyset var dom när dom ramla in genom dörren vid tre tiden hahaha:) ja kul hadde dom iaf!  upp tidigt i dag med lillen, Ledig i dag . Så drog jag på mig lite extra pass så jag jobbar i morgon med då ! Kommer kännas bra när lönen kommer så jag får tänka så om det blir jobbigt;)
Gör allt för att ekonomi ska bli bra och allt nu :)
Men gud vad jag saknar en gammal vän i berga så jag skulle villja hälsa på henne ja snart;) så fort jag kan så ska jag åka ner och träffa henne och mamma och min mormor tänkte jag;)<3

Just nu har lille man somnat och jag ska städa lite hemma, killarna spelar golf dom, och jag hade velat gjort nått på minlediga dag så får se då el så blir det inte ett skit, utan jobbar i morn då och sen gör nått på fre, lördag i stället!!! Känns som inte hinner med nått alls längre, nu är det bara jobb, sova skita , äta . vara med atrik så mycket jag kan och pilla naveln och tugga godis typ!! hahahah nerråååå man är trött helt enkelt!!! Men jag börjar sakna brudarna faktist på min lediga tid!!

Ne men nu ska jag vara lite up och ner och pms aaa i fred vi hörs<3