BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

onsdag 6 juni 2012

god kväll på er

Kväll nu rå, har varit på stan en sväng , åkte in med Lina träffa på systeryster, tog en kaffe i solen! Lite barn fri och bara få vara , kan ju lova man var bra trött i dag hahah..SEn hem käkat middag, sen bädda jag ner karln min medans jag städa och diska och vart helt slut sen , så inte många knop nu utan nu blir det slapp på soffan!


Inte ofta jag bara är , el träffar vänner och tar en fika liksom! Ändå när jag väl gör det så känns det som om jag ska behöva stressa i hjäl mig el som om jag inte skulle vara värld det osv ,,, hmm aaa knepigt det där! Som bara i dag vart jag så himla stressad inombords  bara för jag skulle fika med vännerna, för då skulle det spelas golf sen av sambon min , men vart inte så sen men och sen kände jag att han skulle göra de och de osv , så blir man liksom baaa , aaa . menar är faktist så att minst 3-5 dagar i veckan dra han med sitt fisk , golf , träning och bla bla,,, så när man äntligen känner att fan vad skönt att bara få var typ 1 gång i veckan som inte ens blir det då ska man behöva stressa och känna ångest! Neee räker med den stressan jag redan har inom mig.
skit samma men så jag känner iaf!!
Fan vad skönt det skulle vara att bara få vara hemma själv en hel helg och bara få vara , har ju aldrig hänt liksom , i bland saknar jag verkligen TID, GÖR NOG MÅNGA SOM FÅTT BARN;)syster<3

                                                           min underbara son

Ha en toppen kväll, puss


aaa just det stolt är jag då jag fick VG  på ett av mina redovisningar jag lämman in här om dagen , så himla skönt:) Så nu väntar jag bara på att få veta hur hela kursen gått för mig, för nu är jag klar:) Känns så himla underbart!!