BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

lördag 5 maj 2012

godmorgon , lite trött då , lille man ville upp sju och jag somna ganska sent, sen vakna jag av att fylltrattarna kom vid halv tre. Men iaf det är fint väder och ska piggna på mig och göra detta till en bra dag ,i bland behöver man komma till insikt och bara få prata av sig lite så blir det bättre:)

Jag verkar vara extra känslig med det mesta just nu men det går över, skönt iaf att vissa saker bryr jag mig inte alls i längre!

fint väder så blir ut och gå sen hade jag tänkt , plugga på och ha en bra dag, söndagar är slapp dagar det.

ha det bästSpark i röven på mig själv 
så kommer jag att må mycket bättre!

happy mom, happy baby,
happy baby , happy mom
may babe maks med happy
al the time<3<3<3fruktansvärt misslyckad

el nå jäkla kärleks tjafs el att jörgen går ut el nått, skiter i vilket,visst lite principer hit och dit men det e skit samma ..

Det är nå så mycket större som jag känner att snälla mamma jag önska jag bara kunde få ringa dig och prata , få råd , hjälp osv... finns ju fan ingen att snacka med , bara bli dömd el få höra massa skit! inte det jag behöver, utan jag behöver hjälp med en sak! och mår piss bara jag tänker på det! jag vet vad jag ska göra , och jag vet hon ser och vad hon vill! Detta handlar bara om mig, och det har har gått förlångt ! och jag har fattat det ett tag nu!! Det är piss drygt, och ja jag ska fixa detta med!! som även mycket annat .Men detta kommer bli drygt men jag ska , jag måste och jag vill inte prata om det, utan bara med en som kan sånt och fattar!!

ehhhhhhhhhhh

som sagt detta handlara bara om mig själv , inte jörgen el våran relation!!

Känner mig jävligt misslyckad det är därför jag är ledsen , och är arg på mig själv!!

ha en bra kväll alla