BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

lördag 9 april 2011

varje dag ser typ lika dan ut så

Är trött och driker kaffe, ovanligt va??? nopp!!!
söndag, aa spelar inger roll vad det är för dag, känns typ lika dana iaf;) Ska till syster en sväng i dag så milo och patrik kan få leka lite och så och käka lunch;) Tvätta ska jag göra för att fy faroo vad tvätt!!!!


Nu ska jag dricka mitt kaffe och mysa med världens bästa Patrik så vi hörs...

renast hela förådet

Fy fasen vad gerejer det fans ute i förådet , typ slängt allt!!!mEN SEN VAR DET NÅGRA PLAGG OCH LITE SKOR JAG TYP ALDRIG ANDVÄNT OCH KOMMER ALDRIG ATT GÖRA HELLER FÖR DET ÄR FÖR STORT ,EL SÅNT JAG HAFT OCH TRÖTTNAT PÅ, SOM JAG TÄNKTE GE TILL NÅGON OM DET SKULLE VARA ATT NÅN SKULLE VILJA HA DET I STÄLLET FÖR ATT SLÄNGA DET, ANNARS ÄR DET BARA KASTA SKITEN! Vara ju bar en massa skit som man aldrig vill ha iaf så varför spara!! skönt när det är gjort! Innan var jag och träna och nu lagas det hemmagjord pizza, känns nice på en lördag kväll;) Lille man är lite upp och ner har lite feber och hostig och så, så blir lugna gatan här hemma med pizza och film;) BRA FÖR OSS<3


I morn på dagen tänkte vi åka till syster och säga hej och så iaf, var ju ett tag sen vi sågs , men tyvär sitter ju jag här och hon där, och man har ju ofta fullt upp på nått konstigt sett, eller för trött el att man bara inte tar sig in till stan så ofta så blir ju inte att man ses varje dag !El så ofta!
Jag är nästan totalt slut vaje dag,när jag tränat , och sen ska man ju städa, tvätta , ta hand om patrik så är jag så sjukt trött efter känns det som! så dagarna bara glider förbi ...Moste gå till läkaren och kolla om jag typ har dåligt blod värde! Sen har man ju helt enkelt inte råd att göra så himla mycke som man kanske vill!! 
bara se framåt så blir det säkert bra;)
Men ha en skön lördag alla;) peace............................