BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

torsdag 16 februari 2012

silver sked i röven

Nej tack!och sjukt glad att jag aldrig fått haft nån heller, då min uppväxt aldrig var så! Då hade man vell aldrig varken lärt sig eller blivit den jag är i dag. Har svårt faktist för dom som fan inte ens vet hur man damsuger eller tvättar när man är gammal nog , utan har haft en mamma som gjort allt åt dom , eller aldrig fått känna på vad livet innebär utan fått allt serverat på ett silver fat!
Ne då är jag glad att jag fick lära mig i tid och fick gå den tuffa vägen i stället, klrat mig själv sen jag var ung och det tror jag bra!

Alltså det här med förhållande, det e inte alltid lätt!! Har man inte växt i från det där med katt ocg råtta lek eller?? Den ena ska vara lite svår då den andra visar lite mer och sen blir det tvärt om!! Men hallå, är det så man vill ha det eller?? Ne fan det är dagis nivå tycker jag ! Så är det ju fan nästan i alla förhållanden, Den ena ska då va lite tjurig och den andra glad sen byter man roller , gnäller lite på varandra , inget är bra , och man är allmänt bitterfitta! Så fort man säger nått så hugger det , då ska den andra bli lite kall och inte verka bry sig sen, men innerst inne så vill man bara bry sig och ha det bra! att gå med en klump i magen och inte kunna säga det man tycker eller att man är den enda som vill förändra nått, det är jag sjukt trött på! Ena dagen går de in i ena örat men nästa dag då gick det ut genom det andra lika fort så har man glömt det man skulle försöka förändra och mötas på halva vägen var för att få det bra! Osäkerheten eller förtvivlan och då inte bara känna lycka och bara var galet tok kär , kan vå så jävla drygt! Alltså jag skulle i bland bara önska det var som på film, ni vet så där tok galen i varndra och bara var glad he4la jäkla tiden och inga bekymer eller tvivel fans! Tvivel får man när den andra blir kall eller inte försöker, eller så kan det vara att förtroendet 1 gång kanske sket sig! då lär man börja om från början i gen!!! och igen och igen..... Tycker inte mans ka ge upp i första taget om inte det är det man vill så klart! Men annars försöka kämpa , för alla har sina motgånger, och specilet om man fått barn med då jävlar sätts förhallandet på prov! Men om man gjort allt och man bara känner att va fan vad man en gör så funkar det en vecka sen blir det tjafs över små saker eller sura miner och man får göra allt och den ena det osv ... och man känner att näää fy fan orka . då kanske det är lika bra att ge upp , då har man ju ändå försökt och försökt och man kanske antingen ongrar sig sjukt mycket eller så kanske man bara andas ut och känner fan det här vart helt rätt! Till och med kanske blir mycket gladare ! Eller piss ledsen och bara grinar i hjäl sig!!! Aaa inte fan vet jag men när tjafset och katt och rått lek börjar då blir det ju inte bra!
Sen lär man se den andras peronens behov , vad den vill osv och även då kunna ge och ta från båda hållen , fan inte bara den ena som ska göra eller bestämma allt!! Man är inge morsa eller städa tant eller den som ska vara den som aldrig gör nått nej ska vara lika förbåda och jag tror många glömmer det och blir bekväma! Eller så har man gjort fel från början! Sen lär man se vad är det som sker i ens liv just nu eller då , varför är han eller hon så just nu?? Jooo kanske för att han eller hon inte mår bra pga det eller det osv...Är man då ingen partner som fattar det eller stöttar i jobbiga kriser /sjukdomar/osv neee då är det inte mycket att hänga i julgranen va?! Ge och ta , ömsisdig respekt och stötta varandra kanske i stället och vara glda fan vad bra det hade varit om det alltid var så;)

Nej fan ge inte upp i först taget kämpa på tills man gjort och prövat allt sen kan man se vad man ska göra om inte det funkar heller! I bland är man ju bara i en fas i livet där allt är bra jobbigt, och då går det ut över varndra bara<3

Så  puss hej;)