BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

onsdag 2 maj 2012

bakat
HOPPAS DOM BLIR SUPER GODA BARA:)

ANDVÄNT MIG AV NYTTIGARE GERJOR VETT NI HAHAH:)

OCH ÄVEN LITE "BAJS FRÖN" LINFRÖN "KROSSADE" SÅ KLART
ANNARS GÖR DOM INGEN NYTTA:)

LÅT SMAKA PUSS HEJ

stroke, hjärnblödning , migrän

el vad fan!!!
I natt vakna jag kl 4 av att det small till i huvudet och fick världens huvudvärk , visst jag brukar få ont i pallet men vad fan inte så ont!! Och grejen är den att innan i ett tag nå har jag känt mig vinglig, benen har vikt sig på mig och armar donat bort osv, minnet har varit värre en guldfisk! Så vid nio tiden stod jag inte ut längre efter jag tagit smärstillande , försökt sova osv och inget hjälpte så fick jag åka ambulans in till akuten"dok ej med blå ljus" utan dom ville väll mest bara få in mig och så. Så jag kom in och det dom reagera mest på var att det small till i huvet och att jag vakna av det så det vart en rönken på huvet och se om det brustit nått blod kärl el inte . Det såg bra ut allt, så ville dom ta rygg märgs prov för att se om det var nån annan blödning el om lillhjärnan kan ligga och trycka osv.. Men nej jag våga inte ta det där provet , så vi strunta i det , men läkaren sa att det första provet visar till 90 procent att det inte ska vara nån blödning så, jag antar att det är kraftig migrän , spänning och stressen som gör det! Så efter ett bra tag fick jag åka hem med diklofinak och att jag skulle varava ner och se om det går över , annars måste jag komma till baka! Varningsignaler  som kommer då man stressar inombords och det blir kaos!! Då sviker minne och massa saker händer med kroppen!! Älskling kom dit :) Jag ville först vara själv och inte besvära han men han ville vara med så det kändes skönt, sen har jag inte sagt till ha ang att mina ben viker sig i bland och att jag kan känna mig som jag gör för i bland så känns det som om ingen lyssnar iaf , så då har jag inte orkat sagt något! men nu vet han iaf:)tur man inte blivit koko en hahahha;)

Skönt det inte var nått som stroke el nått annat allvarligt iaf. dom tecken jag haft och hade kunde lika gärna tydigt på det!

Men nu iaf hemma känner fortfarande av lite i pallet, hoppas allt är bra i morgon, för jag har massa att göra!! PUHHHH.........


lite  tv, natta lillen, sova tidigt , massa i morgon puss hej

                                                               älskade lille Nova och jag, Min vän Saras
                                                                lilltjej :)