BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

söndag 6 maj 2012

lill slampan el dumhuvudet

???? vem är knäpp i gentligen i bigbrother?? Annicka måste ju var den mest blåöda jag sett iaf , och Jennifer stor slampan och Marcelo Stora idiot "svin" helt enkelt!!! Alla tre verkar u något puckade med tanke på vad Annicka ens tar av den idioten .Och dom andra är ju bara äkliga !! Aaa synd att Annicka inte fattar hon är värld bättre iaf! Nu är iaf Jennifer ute och det vara bara rätt..Hon förlora ju bara på att bete sig som hon gjorde , samtidigt som det är ju sånt man vill se i tv! Intriger... Nu ska bara hennes kille ut tycker jag , fy fan vilket svin!Ful ör han med så fattar inte vad han fick luft i från ens, en sån kille vill man bara spotta på ! Ja upprörd ja , det vart ja hahahah:)

Men samtidigt kul att se att nått händer i huset..
Sak bli kul att se fortsättningen blir iaf , hoppas Annicka tar sitt förnuft till fånga iaf!


måndag morgon

Sitter med kaffe , fick sms om jobb men ej fått nå svar en så vart väll inget , så blir plugga en solig dag som denna, vilket behövs kan jag lova!! Patrik är på dagis och den stora jobbar!!

Ut och gå sen iaf men som sagt nu plugga!! Hörs sen puss

det var det jag behövde

Ta mig en promenad , lyssna på musik och bara få vara en stund , älskar att gå ut och gå och lyssna på musik , rensa tankarna lite! Känns sjukt skönt iaf.Patrik och jag gick ut och kasta lite boll och träffa grannen och hennes barn sen gick jag och patrik en lång promis tills han somna.Kom hem och nu sover alla killar! skönt för mig;) 


Mår lite halv illa , har nån jäkla smygande huvudvärk, går över snart hoppas jag! Hur ska jag driva denna dag tro? Jo städa lite , plugga om mister Älskling piggnar på sig efter sin fylle fest från i går! Ut och gå sen i gen , fast själv! Hade tänkt dragit till badhuset men nu blir det så sent! Annars lungt:) Ladda för en ny vecka liksom..