BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

måndag 25 april 2011

patrik sov hela natten

Så himla skönt att han sov hela natten i natt med;) Tänk om man ska få ha det lyxet nu?! Att det blir så, fy fan vad guld i så fall... Han får ju nu MILD HAVRE GOD NATT VÄLLING TILL NATTEN Så den kanske gör sitt med!! Den är ju lite tjokare , fetare så att han ska vara mer mätt under natten. Så då behöver han ju inge ,mat på natten;) Toppen...


Ingen sol i dag inte!! Så blir gymet sen och tvätta, sen vet jag inte, kanske om man ska ta sig in och ta en fika el nått i dag då på stan och bara glutta lite??!!



Hörs sen ;)

god natti

Börjar kännas som jag börjar bli gamla louise i gen, alltså på ett bra sett!!!  Innan jag vart gravid .... på några plan!!! känns fan toppen, livet leker och allt behöver inte vara så kompliserat hoppas jag;) 



Sov sött<3

röd dag med lite golf

Vakna drog i mig kaffe , vart väll lite pigg iaf. Drog till golf rangen som öppnat nu i hudik! Nej jag brukar inte spela golf!!! bara titta på, men denna gång ville jag med pröva! Mmmm ja är verkligen grym i golf hahahah........ El inte! men denna gång träffa jag iaf bollen så det är ju en början;) Vänta bara kommer bli bäst i det där till slut;)


Sen hem gjorde en skink sallad och har diskat och städat lite, kanske blir lite fiske el nått sen får se , vet iaf att jag måste tvätta!!! KUL ATT VETA VA??!! hahah...




Nu ska jag försöka få lill prinsen att somna lite så vi hörs 
kramiz<3