BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

onsdag 4 januari 2012

är allmänt sexig

bara med en prilla i munen hahah, japp sluta röka då , då vart det min catch LAKRITS under läppen!! Mycket osexigt men en tillfällig lösning, och det har gått himla bra moste jag säga!!Visst kan humöret svänga men det gör det ju annars med så!! Inte rökt en cigg sen i morse så känner mig rym;) Så hoppas det går lika bra som det gjort en, lägger på mig nått kilo men vad gör det, jag får ju behålla hälsan iaf;)


Tur jag kan pluta med munen så syns inte snusen så värst hahah;)

Nu blir det tv , lille man håller på och nattas, och jag känner mig helt färdig!!!

Känner mig lungnare iaf efter att ha pratat med faster min, skönt att få lite råd och stöd ang allt  med mormor och så, att inte behöva vara själv med allt!!

ha en skön kväll puss och kram;)

blääääääääääää

Trött jag blir!!! Jag har gjort allt jag kan sen mamma dog!!1 Jag har fixat med allt, även försökt hålla mormor i chak och fixar med allt, och ändå är jag den som får ta all skit hela tiden!!1 jag orkar fan inte längre, jag skiter i det här nu!!! Det är skit svårt att tala om saker för någon som inte riktigt förstår heller, och en dagen får man skit , andra är det bra!!!! fan jag bryter i hopp snart! jag har nog med mig själv, jag har ställt upp med allt jag kan sen mamma dog , men vart fan är den tacken då??!!! neee fan, och nu så ramlar det in dyra telefon räkningar från mamma s gammla nr och mormors mmm kul och förklara för någon som inte riktigt förstår att det ska betalas! så ut med 2500 till den sista januari kul jul!!!! så nu klippert jag kortet!!! så bara betala se glad ut så får mormor ta sin del!!

hej då

jävlar kropp man har då

som inte orkar ett skit!! Var till gymet i går , gick ju inge bra!
Fan håll på svimma och spy samtidigt ju, orka ingenting, så bli man arg för man inte orkar!!! Skit kropp som inte orkar.... Men i dag hoppas jag det går bättre.Har sovit ett tag i dag med och ska vakna tillsen dra och försöka gyma i gen och se om denna jäkla kropp orkar mer i dag hahaha!!! Så håller jag på och försöka sluta röka med, så i går kväll rökte jag inget, nu på morgonen tog jag en cigg sen nu ska jag inte röka nå mer i dag om det går????!!!! Jörgen har ju v arit skit duktig och snart inte rökt på 3 dagar, därimot har han snusat , men det är skit bra, för fan vad rökning förstör kroppen!!! och man luktar fan illa!! bläää...
så önska mig lycka till hahah;)

Ne nu ska jag piggna npå mig och göra lite nytta, jag är ju trött som jag vet inte vad hela tiden, så jäkla trött på att vara trött!! ska bli så sköööönt när detta är över!!! Fan då ska det firas;)

Ha en toppen dag puss hejMitt älskade hjärta<3