BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

söndag 25 december 2011

min jul

Jobb och kaotiskt inobordes men bra ändå!!! Alla kännslor på en och samma gång, men jobbat hela julen men ledig i dag och i morn;) Var lungt på jobbet, käka jul mat och hade det lungt!
Fredag s fira vi lite jul hemma och samtidgt svämor som fyllde år, vart  plankstek och lite julklappar<3 Att jag fick en chook när vi fick en barn vagn av patriks farmor, herregud;) Tackar så jätte mycket för det, sån som jag kollat på länge nu fick vi, en emmaljung, super skön att köra och super fin! Så nu kan vi glida på stan och se gla ut hahah;)

Så dom fira lite jul i lördags då jag jobba, och fasen vad konstigt det känndes att jobba julen, och att vara utan mamma, känns inte som riktig jul utan sin mamma el syster faktist!!  hmmm så det vart lite konstigt! Men säkert bättre nästa år!!

I dag var vi till stan en sväng men allt var ju stängt, typiskt!!ville ju glutta lite reahahah, men vi får göra det i morn i stället:) Så vart det lite pulk åkning och nu har jag städat lite och maten är på g!! Blir en lungn kväll!! Men fan vad jag skulle vilja ha en boxningssäck och bara få ur mig all agrition känner jag ghaaaa....
Slits mellan kännslor, arg , ledsen och vette fan och så i bland känns det ok!!! men men...Pulka åkning;)


Handla lite på ica i dag<3


Patriks nya barnvagn<3


Så nu ska jag mysa med lille man puss